Egy kis játékosság, egy kis incselkedés, és a pasid garantáltan elveszti tőled az eszét. A recept egyszerű, a kivitelezésben pedig ismét a Life.hu két szexbabája, Kati és Vili segítenek.

Ha egy kicsit pikánsabbá szeretnéd tenni az együttléteteket, nem kell rögtön a legbonyolultabb pózokon törnöd a fejed. Ráadásul a hajlékonyságod miatt sem kell aggódnod, ehhez a hancúrpózhoz ugyanis nem szükséges balerinának lenni.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A Life.hu szexbabája, Kati is úgy érezte, eljött az ideje, hogy megmutassa bevállalósabb énjét a párjának. Földre ültette hát Vilit úgy, hogy a babafiú lábai közrefogják őt. Ezután leült Vilivel szemben, majd szemtelenül a fiú nyakára tolta a lábait, amire a babasrác csak még jobban beindult a szeme elé táruló látványtól. Válaszul közelebb húzta Kati csípőjét, aki hagyta, hogy beléhatolhasson. Az együttlétet erotikus pimaszsága mellett még élvezetesebbé tette, hogy Kati hüvelyének keresztmetszete még inkább szűkült ettől a pozitúrától. Ennek hála pedig nem sokat kellett várni az eget rengető orgazmusig.

Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
 Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!A hét szexpóza: élvezkedés az asztalon (18+)http://www.life.hu/szeress/20130702-lifenight-a-het-szexpoza-elvezkedes-az-asztalon-18.html A hét szexpóza: szexi talicskázás (18+)http://www.life.hu/szeress/20130702-lifenight-a-het-szexpoza-szexi-talicskazas-18.html A hét szexpóza: öltánc (18+)http://www.life.hu/szeress/20130716-lifenight-a-het-szexpoza-oltanc-18.html A hét szexpóza: szex a konyhapulton (18+)http://www.life.hu/szeress/20130710-lifenight-a-het-szexpoza-szex-az-asztalon-18.html A hét szexpóza: kerekedj felül! (18+)http://www.life.hu/szeress/20130701-lifenight-a-het-szexpoza-kerekedj-felul-amikor-a-no.html