A férfiaknak sokféleképpen lehet örömet okozni az ágyban - például a prosztata finom masszírozásával. Kérdés, hogy mennyire vagy kreatív, a pasid mire nyitott, és elég intim-e a viszonyotok, hogy kipróbáljátok az érzéki gyönyör ezen formáját. A Life.hu férfiakat kérdezett a témában. 

 

Sok férfi már a gondolatától is irtózik, hogy a nő a hátsó fertályon kényeztesse, míg másoktól nem áll távol, hogy kísérletezgessenek, és szívesen áldoznak a különleges érzéki örömök oltárán. A prosztatamasszázs is ilyen, igaz, megosztja a véleményeket. A Life.hu az ellenkező nemet kérdezte arról, hogy nyitottak-e az ilyen szexuális örömre, vagy inkább maradnak a jól bevált gyönyörhozó módszereknél.Endre, ügyfélkapcsolati vezető (42)
"Hú, micsoda érzés! Nem is értem, miért nem csináltuk ezt korábban a feleségemmel. Néhány hónapja megnézett egy oktatóvideót a prosztatamasszázsról, és úgy gondolta, rögtön teszteli is rajtam a látottakat. Huncut mosollyal rám nézett, és megkérdezte, hogy szeretném-e kipróbálni, s bár először furcsának találtam az ötletet, azt gondoltam, miért ne kísérletezhetnénk valami újjal. Hihetetlenül intenzív élmény volt, és ami különösen izgalmassá tette az egészet, hogy miközben a szájával a hímvesszőmet kényeztette, a mutatóujjával körkörösen masszírozni kezdte a prosztatámat. Ez számomra egy teljesen másfajta kielégülés volt, és olyan hihetetlenül intenzív, robbanásszerű orgazmust éltem át, hogy majdnem elájultam."

Forrás: Thinkstock

Zalán, erdészmérnök (30)
"A prosztatamasszázs most a legújabb trend, rengeteg cikket találni erről az interneten, és szerintem a mai csajok abszolút menő dolognak tartják, ha dicsekedhetnek ezzel a 'tudásukkal'. Az én esetemben az olyan kijelentések, mint a 'földöntúli boldogság' és a 'legfantasztikusabb orgazmus' egyáltalán nem igazak, sőt! Néhányszor már én is kipróbáltam, és 5%-át nem kaptam annak, amit vártam, vagy amit olvastam az egészről. Számomra ez egy unalmas, semmiféle extra érzést nem nyújtó technika, és most nem arról van szó, hogy képtelen vagyok elengedni magam, vagy a barátnőm rosszul csinálja. Divat ide vagy oda, én jobban élvezem a hagyományos szexet, mint amikor a fenekemben turkálnak."

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!Csúnya, de szexi - Mire gerjed a pasi?http://www.life.hu/szeress/szex/20111125-csunya-de-szexi-mire-gerjed-a-pasi.html "Úgy éreztem, felrobbanok a vágytól" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130809-szex-szerelem-parkapcsolat-ugy-ereztem-felrobbanok-a-vagytol-18.html Ismerd meg a pasid 5 titkos örömzónáját (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130808-szex-szerelem-parkapcsolat-ismerd-meg-parod-erzeki-terkepet-a.html Pasivélemény: "5 perc, és a csúcson volt" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130715-szex-orgazmus-parkapcsolat-pasivelemeny-nem-kellett-neki-5-perc.html Szextipp: nyisd ki az ollót! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130721-szex-szerelem-parkapcsolat-nyisd-ki-az-ollot.html Öt hihetetlen felfedezés a szexben (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130724-szex-szexualitas-parkapcsolat-ot-tudomanyos-felfedezes-a-szexben.html