A lagzi után egy héttel végre olyan képek is napvilágra kerültek, amelyeken Andy Vajna és Palácsik Tímea együtt szerepelnek.

Megvannak az első közös fotók Andy Vajna és Palácsik Tímea házasságáról. Ahogy a Life.hu is megírta, a filmes producer és szerelme, aki időközben Tímea Vajnára változtatta a nevét, augusztus 19-én házasodott össze Los Angelesben, Antonio Banderas villájában. Az ifjú asszony Facebook oldalára rakott fel fotókat a nagy napról. Kedvencünk ez a kukucskálós.

Forrás: Facebook/Tímea Vajna

Timi egy gyönyörű, hosszú uszályos, romantikus ruhakölteményben állt az oltár elé, bájos koszorúslányok kíséretében. Úgy festett, mint egy hercegnő a mesében.

Forrás: Facebook/Tímea Vajna

A szertartáson a világhírű hegedűművész, Edvin Marton is zenélt. Személyesen megjelent Antonio Banderas és felesége, Melanie Griffith színésznő is, akik a kép alapján jól érezték magukat. Mintha régi barátai lennének a párnak.

Forrás: Facebook/Tímea Vajna

De tiszteletét tette még Goldie Hawn, Kurt Russell és Arnold Schwarzenegger is. Nem semmi kis lagzi lehetett!

Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!Összeházasodott Andy Vajna és Palácsik Tímeahttp://www.life.hu/legykepben/20130819-osszehazasodott-andy-vajna-es-palacsik-timea.html Andy Vajna megbízik menyasszonyábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130716-andy-vajna-filmes-producer-tovabbra-is-megbizik-menyasszonyaban-palacsik-timeaban.html Edvin Marton zenélt Palácsik és Vajna esküvőjénhttp://www.life.hu/legykepben/20130819-palacsik-timea-es-andy-vajna-eskuvojen-edvin-marton-zenelt.html Csodálatosan szép menyasszony volt Palácsik Tímeahttp://www.life.hu/legykepben/20130821-palacsik-timea-csodalatosan-szep-menyasszony-volt.html Fenékig kivágott ruhában megy Palácsik Vajnához?http://www.life.hu/legytrendi/20130814-andy-vajna-kedvese-palacsik-timea-mar-a-menyasszonyi-ruhakat-probalja.html