Egyáltalán nem tesz jót a pasik lelkivilágának, ha kiderül, hogy a jelenlegi barátnőnek a szexuális együttlét alatt is egyfolytában a régi kedvesen jár az esze. Hogy ez mennyire így van, kiderül a Life.hu által megkérdezett férfiak válaszaiból.

 

Mert akárhogy is szépítjük, van olyan, hogy egy férfi ágyteljesítménye maradandó nyomokat hagy egy nőben, olyannyira, hogy az a későbbi párkapcsolataira is hatással van. Akár olyan formában, hogy a nő gyakran fantáziál az exről, szex közben is őt képzeli a jelenlegi kedvese helyére, vagy egyszerűen nem rejti véka alá a véleményét, és nyíltan a szemébe mondja a másiknak, hogy "Bocs, drágám, az előző pasival jobb volt."  Lássuk, mi erről a férfiak véleménye.

Forrás: ThinkstockRoland, informatikus (29)
"Évek óta együtt vagyunk a barátnőmmel, nagyon szeretjük egymást, és az ágyban is jól működnek a dolgok. Sokszor beszél az exéről, és rendszeresen találkoznak, de nem vagyok féltékeny, mert nekem is vannak olyan csajismerőseim, akikkel néha összejárok. Egyik este a nappaliban néztük a Showgirls című filmet, és amikor felröhögtem a medencés jelenetnél, a barátnőm csak úgy mellékesen megemlítette, hogy a volt pasijával pont így szexeltek egyszer, és egymás után háromszor elélvezett. Azóta állandóan ezen pörög az agyam, mert velem csak egyszer tud a csúcsra jutni, és ezért féltékeny lettem a volt pasijára. Tudom, hogy a barátnőm ártalmatlan megjegyzésnek szánta, de csúnyán átlépett egy határvonalat, amivel úgy érzem, elárult."

Krisztián, mérnök (34)
"Nyomaszt a dolog, mert a mostani barátnőmmel valahogy nem passzolunk az ágyban, pedig már mindketten hosszabb távra terveznénk. Több mint egy éve együtt vagyunk, de olyan érzésem van, hogy nem tudom maximálisan kielégíteni őt. Nem azt mondom, hogy megjátssza az orgazmust, hanem egyáltalán nem odaadó szex közben, sokszor csak fekszik, mint egy fadarab, és olyan, mintha minél hamarabb szeretne túl lenni rajta. Én nagyon szeretném boldoggá tenni őt, de ha nem nyitott, akkor én meddig legyek vele türelmes? A múltkor, mikor rákérdeztem, hogy élvezi-e velem a szexet, akkor azt felelte, hogy nem akar megbántani, de életében egyetlen pasi volt, akivel felhőtlenül élvezte a szexet, de annak már 3 éve. Őszintén megmondom, én ettől a választól teljesen a padlóra kerültem. Most pedig fogalmam sincs, hogyan tovább, mert én nagyon szeretem őt."

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc, vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!


A profi kézimunka - Őrjítsd meg a pasidat! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130816-szex-szerelem-parkapcsolat-a-kezimunka-nem-egy-kotelezo-feladat.html "Rátette a kezét a torkomra" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130816-szex-szerelem-parkapcsolat-ratette-a-kezet-a-torkomra-18.html Szexkódex: mit illik, és mit nem az ágyban? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130816-szex-szerelem-parkapcsolat-szexkodex-modern-szeretoknek-mi-a-helyes.html Spermalopás - Gyereket akarok mindenáron!http://www.life.hu/szeress/szex/20111129-szex-szerelem-parkapcsolat-ellopott-spermiumok-palira-vett-ferfiak.html "Soha nem maszturbáltak egy jót" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130816-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-soha-nem-maszturbaltak-egy-jot.html Csikló-enciklopédia: amit illik tudnod róla (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130814-szex-szerelem-parkapcsolat-csiklo-enciklopedia-5-lenyugozo-dolog.html "Te kiét nyeled le?" - Orális kalandok nagylányoknak (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130813-szex-szerelem-parkapcsolat-te-kiet-nyeled-le-oralis.html