A változatosság gyönyörködtet. Főleg, ha a szex kerül szóba. Tudja ezt jól Kati és Vili is, a Life.hu két szexszakértője, akik most egy jól bejáratott hancúrpózt variáltak át egy forró este kedvéért.

 

Miért kedvelt annyira a kutyapóz? Mert egyszerű, élvezetes és mert - a férfiak talán jobban átérzik a következő szavak jelentőségét - gyönyörű látvány tárul a gyakorlói elé. Néha azonban a jóból is megárt a sok, egy kevés változtatással azonban máris izgalmasabbá tehetitek a jól bejáratott pózt. A Life.hu két szexbabája, Kati és Vili is ezen az elven volt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ki az ágyból, irány az asztal! Vagy a konyhapult. Vagy a kanapé. A helyszín mindegy, a lényeg, hogy Kati állva jól megkapaszkodhasson valamiben, miközben Vili hátulról beléhatol. A hév ugyanis sokszor elragadja a babafiút, Kati azonban így lehetővé teszi párjának a szenvedélytől túlfűtött mozdulatokat is. Ha pedig túl fárasztónak ítéli a helyzetet a babalány, egyszerűen csak derékszögbe hajolva megtámasztja magát, és így folytatják a szerelmeskedést.

Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
 Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!A hét szexpóza: szexi hintázás (18+)http://www.life.hu/szeress/20130808-lifenight-a-het-szexpoza-szexi-hintazas-18.html A hét szexpóza: lovaglás székben (18+)http://www.life.hu/szeress/20130813-lifenight-a-het-szexpoza-lovaglas-szekben-18.html A hét szexpóza: lábakat fel! (18+)http://www.life.hu/szeress/20130807-lifenight-a-het-szexpoza-labakat-fel-18.html 4 szexpóz, amit biztosan imádnak a pasikhttp://www.life.hu/szeress/szex/20111110-szex-szerelem-parkapcsolat-szexpozok-amiket-a-pasik-imadnak.html A hét szexpóza: élvezkedés az asztalon (18+)http://www.life.hu/szeress/20130702-lifenight-a-het-szexpoza-elvezkedes-az-asztalon-18.html