Itt az ideje, hogy változtass a jól bevált szexpózokon, és a pároddal kipróbáljatok valami olyat, ami mindkettőtöket könnyen a csúcsra juttat. A Life.hu most egy nagyon izgató pózt ajánl számotokra.

Ezt a pózt biztosan ismered, annál is inkább, mert hasonló a lovagláshoz, csak most a vad vágtázás helyett a tested nyeregként simulhat a kedvesed ölére.

ThinkstockMit kell tennetek?

A kedvesed feküdjön hanyatt az ágyra összezárt lábakkal. Te ülj rá szemből, engedd magadba izgatóan kemény fegyverét, majd lassan dőlj hátra úgy, hogy a lábain támasztod meg magad. Minél távolabbra helyezed a súlypontodat, annál erősebb lesz a feszülés az ágyéki részen, és annál gyorsabb, biztosabb lesz a gyönyör mindkettőtök számára. Először lassan körözz a csípőddel, majd válts egyre gyorsabb tempóra. 

Hidd el, nemcsak a mozgásodtól fog megőrülni a párod, de attól is, ahogy meglesheti nyergelés közben a szerszámát.

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!Miért nem megy gumiban? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130903-szex-szerelem-parkapcsolat-miert-nem-megy-gumiban-es-ki.html Ezt imádják a pasik az anális szexben (+18)http://www.life.hu/szeress/szex/20111209-mit-szeretunk-az-analis-szexben-egy-pasi-vallomasai.html 5 tabu kérdés, amit ne tegyél fel, ha friss a kapcsolathttp://www.life.hu/szeress/szex/20130829-szex-szerelem-parkapcsolat-kerdezni-szabad.html