Ha intim, gyengéd összebújásra, szoros kontaktusra vágysz, arra, hogy szex közben egy pillanatra se távolodjatok el egymástól a kedveseddel, akkor kísérletezzetek a lótuszpózzal.

Mit kell tennetek?

Üljetek le szemben egymással, de ahogy érzékien elhelyezkedtél a párod ölébe, kulcsold össze szorosan a lábaidat a háta mögött. Tapadj rá erősen, hisz ennél a póznál ez a lényeg: szinte egy testté kell válnotok ahhoz, hogy megkörnyékezzétek a gyönyört.

Forrás: Thinkstock

Nagy mozgásra nincs lehetőség, de arra igen, hogy bevesd a titkos izmaid erejét, valamint hogy kipróbáljátok, csókkal és öleléssel mennyire tudjátok felfokozni a másik izgalmát.

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!Komplexusaid vannak? Ezt a szexpózt válaszd! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20111222-komplexusaid-vannak-ezt-a-szexpozt-valaszd.html Szextipp: nyergeld fel! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130906-szex-szexualitas-parkapcsolat-nyergeld-fel.html Miért nem megy gumiban? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130903-szex-szerelem-parkapcsolat-miert-nem-megy-gumiban-es-ki.html Ezt imádják a pasik az anális szexben (+18)http://www.life.hu/szeress/szex/20111209-mit-szeretunk-az-analis-szexben-egy-pasi-vallomasai.html 5 tabu kérdés, amit ne tegyél fel, ha friss a kapcsolathttp://www.life.hu/szeress/szex/20130829-szex-szerelem-parkapcsolat-kerdezni-szabad.html "Velem csak egyszer tud a csúcsra jutni" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130826-szex-szerelem-parkapcsolat-velem-csak-egyszer-tud-a-csucsra.html