A legtöbb férfi imádja az orális kényeztetést, szívesen néz pornót a párjával, és nem bánja, ha időnként elmarad az előjáték, ám bizonyos idő elteltével már nem elégíti ki szexuális igényeiket pusztán a meztelen női test látványa. Ha szeretnél egy kicsit mélyebbre ásni, és többet megtudni a férfiak legféltettebb vágyairól, a Life.hu most elárulja, hogyan válhat a "standard" szex ötcsillagos szórakozássá!

1. Arra vágyik, hogy bepörgesd magad

Közismert tény, hogy a nők nehezebben izgulnak fel, s bár a férfiak többsége hajlandó hosszabb időt szánni az előjátékra, a pasi egyáltalán nem bánja, ha egyedül is képes vagy önmagad beindítására. A nők egyik legnagyobb tévhite, hogy a férfi feladata szexuális vágyuk felébresztése, és könnyen elfeledkeznek arról, hogy a szenvedélyes együttléthez az ő részükről is szükséges némi erőfeszítés. Annak érdekében, hogy a libidód kellő lendületet kapjon, ezáltal pedig megfelelő szexuális hangulatba kerülhess, teljesítened kell saját kéjküldetésed: amikor ágyba bújtok, csukd be a szemed, koncentrálj legtitkosabb erotikus álmaidra, vagy nézzetek meg közösen egy szexi filmet, amitől mindketten érzéki lelkiállapotba kerültök. A férfi legerősebb vágykeltője az a nő, aki minden idegszálával az intim pillanatokra koncentrál, aktívan részt vesz a verbális előjátékban, és legalább annyira élvezi a dolgot, mint ő.

2. Éreznie kell, hogy akarod őt

Az erősebbik nem tagjainak nagy szükségük van az elismerésre és a megbecsülésre, és olyan nőre vágynak, aki tudja, hogyan kell kezelni a férfiakat. Sok pasi tart attól, hogy nem hozza ki magából a maximumot - nemcsak a munkahelyen, hanem otthon, a férfiszerepben sem, s bár ritkán beszélnek erről, de belül, titokban nagyon sebezhetőek. Az ellenszer? A megerősítés. Ha a partnerük nem tiszteli és értékeli őket, bizonytalanná válnak, és a pozitív megerősítést máshol (más karjaiban) keresik. Amikor kedvesed valódi figyelmet kap tőled, sokkal nagyobb biztonságban érzi magát, és magabiztossága az élet minden területére kihat, beleértve a szexualitást is. Csak a tudasd pároddal, mennyire élvezed vele a szexet, és milyen csodálatosnak találod a testét, amitől még férfiasabbnak érzi magát - ezzel hosszú távon többet nyersz, mint bármilyen bonyolult pózzal vagy csábító fehérneművel.

Thinkstock

Betti, könyvelő (30)
"A férfiak gondolkodását alapból nem könnyű megérteni, és szerintem nem is lehet általánosítani, mert mindenkinek más a szexuális kultúrája, és mindenki másra izgul fel. Én például nagyon szeretem a hosszú előjátékot és az orális gyönyörszerzést, de egyáltalán nem jönnek be a mosógépes-konyhapultos akciók, ahogyan azt sem tudnám elképzelni, hogy amikor egy hús-vér férfi fekszik mellettem, én arra vágynék, hogy műizéket dugdosson belém. Van pár fiúbarátom, akik rendszeresen beszámolnak a kalandjaikról, és szerintem nagyon durva dolgokat művelnek az ágyban. Ilyen szinten nincs ezzel bajom, de ha a barátnőjük lennék, biztosan nem tudnának rávenni a popsiszexre, vagy arra, hogy bevegyünk valakit harmadiknak."

3. Kezdeményezz olykor-olykor

Mikor volt az utolsó alkalom, amikor te vetted át a csábító szerepét a hálószobában? Az a válaszod erre, hogy "Kit érdekel, ki teszi meg az első lépést?". Eláruljuk: a pasidat! A fő ok, amiért a nők általában nem kezdeményezik a szexet, pofonegyszerű: úgy érzik, nincs rá szükségük, mert a férfiak úgyis bármikor kaphatóak egy kis hancúrra, a nőnek pedig nincs más dolga, mint átadni magát a kellemes élménynek. Végiggondolva a szituációt neked is jó érzés, amikor szenvedélyesen megkíván a másik. Egy párkapcsolat a kölcsönös odaadásáról szól, ennek hiányában felborulhat a női-férfi egyensúly. A kezdeményezés egyértelmű módon igazolja a vágyaidat, a spontaneitás pedig az odaadás egyik formája, ami azt jelenti, semmi nem számít ebben a pillanatban, csak ti ketten.

Thinkstock

4. Ne színlelj!

Vannak olyan nők, akik rendszeresen tettetik a gyönyört, egyrészt azért, hogy ne tűnjenek frigidnek, másrészt nem akarják, hogy partnerük egója csorbát szenvedjen, így meghagyják őt abban a hitben, hogy tökéletesen elvégezte feladatát. Ha veled is megesik néha, hogy színleled a csúcsra jutást, pozitív megerősítést adsz valamiről, ami nem működött. Párod csakis akkor képes kielégíteni szexuális igényeidet, ha bátran elmondod neki, mire vágysz, és mi izgatja fel igazán a fantáziádat. Hitelesnek kell lenned a saját szexualitásodat illetően. A férfiak szeretnének minden mozdulatukkal örömet szerezni a kedvesüknek, és ha megjátszod magad, megfosztod őt attól a lehetőségtől, hogy valaha is jó szeretőnek érezhesse magát melletted.

5. A nyitottság kulcsfontosságú

A férfiak érdeklődését általában azok a nők keltik fel, akik nyitottak az új dolgok iránt, és nem mondanak rögtön nemet egy merészebb ötletre. Sok férfi gondolja úgy, hogy a változatosság, a spontaneitás és a kísérletező kedv tartja megfelelő hőfokon a nemi életet, és amint monotonná, egyhangúvá válnak az együttlétek, korábbi szexuális motivációjuk akár teljesen el is tűnhet. Mindegy, hogy erotikus szerepjátékot játszatok, összebújva fantáziáltok izgató szituációkról, vagy extrém helyszínen estek egymásnak, egy a lényeg: mindig próbáljatok ki valami újat az ágyban, hogy fenn tudjátok tartani a szex élvezetes és szórakoztató élményét. Az is fontos, hogy a párod ne titkolja, ne szégyellje szexuális vágyait, és ha nyitott vagy erotikus fantáziáira, nem bűntudatot, hanem biztonságot fog érezni, amitől kapcsolatotok egy mélyebb szintre helyeződhet.

Thinkstock

Tamás, ingatlanértékesítő (37)
"Néhány éve viszonyom volt egy férjes asszonnyal, aki igazából nem is volt az esetem, mégis beindított, mert elképesztő erotikus kisugárzása volt. Egyik este elmentünk vacsorázni egy elegáns étterembe. A bortól mindketten felhevültünk, majd a terítő alatt simogatni kezdtük egymást. Néhány perc múlva izgatóan csillogni kezdett a szeme, és azt mondta, hogy ki kell szaladnia egy pillanatra, én meg egy hirtelen ötlettől vezérelve követtem őt. A szeretőm a mosdó tükrének támaszkodott, felhúzta a szoknyáját, és elkezdte izgatni a punciját. Ezután hátranyúlt a nedves ujjaival, megmarkolta a hímvesszőmet, és hatalmas lendülettel magába tolta. Mindketten pillanatok alatt elélveztünk, majd gyorsan rendbe szedtük magunkat, és visszamentünk az asztalunkhoz. Én az ilyen kalandoknak élek!"

6. Minél többet adsz, annál többet kapsz

A kölcsönös orális szex a férfiak kedvenc játéka, ám egyes nők több hibát is elkövetnek közben: ímmel-ámmal művelik, hogy minél előbb túlessenek rajta; csak azért kényeztetik partnerük hímvesszőjét, hogy vonzóbbá tegyék saját magukat, és a legrosszabb verzió: ellenkezni kezdenek, ha párjuk a bugyi felé veszi az irányt, mert képtelenek legyőzni a gátlásaikat. A férfiak egyöntetű véleménye, hogy a legszexisebb egy nőben az önbizalom, és ha a partnered szívesen kényeztet alul, miért fosztanád meg őt és saját magadat az élvezetektől? A pasik a magabiztosság mellett a nagyvonalúságot is különösen értékelik, ami nem csupán azt jelenti, hogy azt teszed az ágyban, amiről úgy véled, jólesik neki. Kérdezd meg - sokszor - a párodat, mire gondol, mire vágyik szex közben, és figyelj az apró jelzésekre is.

Győri Szilvia szexuálpszichológus, tanácsadó szakpszichológus véleménye:
"A nők többsége az élet számos területén esélyegyenlőséget követel, de az ágyban nem fektetnek különösebben nagy hangsúlyt az egyenrangúságra. Sokan szívesebben veszik a partner közeledését, ahelyett, hogy aktívan részt vennének az eseményekben, noha a férfiak nem feltétlen egyoldalú szexet akarnak. Ők is legalább annyira vágynak a szeretetre és a törődésre, ám az a probléma, hogy egyre több nő viselkedik - az ágyban is - szenvtelenül és hidegen, és egyre inkább igyekeznek átvenni a férfiszerepeket, ami nem feltétlenül teszi őket vonzóvá a partner szemében. Egyenrangúság, kölcsönös tisztelet és támogatás nélkül nem működhet kiegyensúlyozottan egy párkapcsolat, és a szexuális élet sem lehet kölcsönösen kielégítő."

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!


Szextipp: lótuszpóz őszi éjszakákra (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130909-szex-szerelem-parkapcsolat-akar-a-lotusz-viraga-18.html Perverzió: gyönyör a pokol tornácán (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130906-szex-szexualitas-parkapcsolat-perverzio-gyonyor-a-pokol-tornacan-18.html Komplexusaid vannak? Ezt a szexpózt válaszd! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20111222-komplexusaid-vannak-ezt-a-szexpozt-valaszd.html Szextipp: nyergeld fel! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130906-szex-szexualitas-parkapcsolat-nyergeld-fel.html Miért nem megy gumiban? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130903-szex-szerelem-parkapcsolat-miert-nem-megy-gumiban-es-ki.html Ezt imádják a pasik az anális szexben (+18)http://www.life.hu/szeress/szex/20111209-mit-szeretunk-az-analis-szexben-egy-pasi-vallomasai.html