Szerettek kísérletezni az ágyban, és a tantrikus pózokat is szívesen kipróbáljátok? Íme az egyik legizgalmasabb változat, amivel még meghittebbé varázsolhatjátok a szexet.

A tantrikus pózok közül is az egyik legjobb a hintapóz. Miért?

1. Mert egyenjogúságot biztosít a szexben. Nincs dominancia, cserébe mindkettőtök aktivitására szükség van a gyönyörhöz.
2. Másik előnye, hogy gyengéd szeretkezésben lehet részetek: nincsenek hirtelen mozdulatok, lágy ringatás, szoros ölelés közben juthattok a csúcsra.

Forrás: Thinkstock

3. Szemkontaktus: mivel egymással szemben helyezkedtek el, belefeledkezhettek a másik szenvedélytől izzó tekintetébe.
4. Csókvarázs: gond nélkül válthattok hosszas, parázsló csókokat.

Mit kell tennetek?

A párod üljön kinyújtott, kicsit szétnyitott lábakkal az ágyra, te pedig vele szemben ereszkedj rá a péniszére. A lábaidat is kinyújthatod, de akár át is karolhatod velük a kedvesed derekát. A karotokkal is átölelhetitek egymást hintázás közben, vagy óvatosan hátrahajolhatsz a ringatás alatt.

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!


6 dolog, amit minden pasi akar az ágyban (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130910-szex-szerelem-parkapcsolat-6-dolog-amit-minden-pasi-akar.html Szextipp: lótuszpóz őszi éjszakákra (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130909-szex-szerelem-parkapcsolat-akar-a-lotusz-viraga-18.html Perverzió: gyönyör a pokol tornácán (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130906-szex-szexualitas-parkapcsolat-perverzio-gyonyor-a-pokol-tornacan-18.html Komplexusaid vannak? Ezt a szexpózt válaszd! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20111222-komplexusaid-vannak-ezt-a-szexpozt-valaszd.html Szextipp: nyergeld fel! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130906-szex-szexualitas-parkapcsolat-nyergeld-fel.html Miért nem megy gumiban? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130903-szex-szerelem-parkapcsolat-miert-nem-megy-gumiban-es-ki.html