Mezítlábas álomesküvője volt Malek Miklósnak

esküvő X-Faktor eljegyzés Hawaii mezítláb Malek Miklós sziget álom RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Álomba illő körülmények között esküdött örök hűséget egymásnak Hawaiin az X-Faktor korábbi mentora, Malek Miklós és lengyel származású szerelme, Kasia.

Divat lett egzotikus, homokos, pálmafákkal övezett tengerparton házasodni. Legutóbb Hosszú Katinka Seychelles-szigeteken tartott esküvői képeiben gyönyörködhettünk, most pedig Malek Miklós tartotta esküvőjét lélegzetelállító helyszínen.

RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint
RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint

Miklós és Kasia kibírta a távkapcsolatot. Amíg Kasia Los Angelesben élt, addig zeneszerző párja az RTL Klub tehetségkutatójában dolgozott, így hosszú időt kellett egymás nélkül tölteniük. Miklós egy évvel ezelőtt jegyezte el kedvesét, most pedig mezítlábas álomesküvőt tartottak - tudta meg a Blikk. "Kicsivel több mint egy év jegyesség után Mauin megtörtént az esküvő. Ez a csodálatos sziget a világ legfiatalabb helyei közé tartozik, ahol még működő vulkán is van. Kasia álma volt, hogy ott legyen az esküvő, és nekem semmi kifogásom sem volt ellene, mert ez a sziget az egyik kedvenc helyem" - mesélte Miklós.

"Az esküvő az óceán partján zajlott a lemenő nap fényében. Amikor elmondtam a szüleimnek, hogy cipőre itt nem lesz szükség, azt hitték, viccelek. Nagyon szűk körben tartottuk a szertartást, a szüleinken kívül néhány közeli barátunk volt csak jelen. Úgy érzem, nagyon szép élmény volt mindenkinek, számunkra legalábbis mindenképpen" - emlékezett boldogan az esküvőre a zenész.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.