Munka és focimeccs helyett ajánljuk a következő pikáns hancúrpózt, amely garantáltan rád tereli a pasid figyelmét aktuális elfoglaltsága helyett. Ha a Life.hu szexszakértőinél, Katinál és Vilinél bevált, nálad miért ne?

Hazahozta a munkáját. Laptoppal az ölében pötyög szorgosan a billentyűkön, miközben gondterhelten sóhajtozik. Aztán tekintetét a tévéképernyőre szegezi. Te pedig időközben legszívesebben azonnal rámásznál, de hogyan tehetnéd ezt meg épp a focimeccs kellős közepén a kanapén szurkoló pároddal? Nem kell kétségbeesned, ha ekkor tör rád a vágy egy kis légyottra. A Life.hu szexspecialistája, Kati erre is tudja a megoldást.

Life.huMiközben Vili gyanútlanul üldögélt a kanapén, Kati észrevétlenül mellé somfordált. Egy darabig elnézte gondolataiba mélyedt párját, aki igencsak meglepődött (persze csak jó értelemben), amikor Kati egy szexis mozdulattal szemtől szembe az ölébe ült. Egy heves csókcsata után lábait Vili nyakába tette és már kezdődhetett is az észveszejtő menet. Némi erőnlét persze nem árt ehhez a szexpózhoz, arra a néhány gyönyörteljes percre azonban hidd el, megéri!