Ezerszer hallhattuk már férfiaktól, hogy ők bizony szex közben, egy nő alatt szeretnének meghalni. Az elmúlás legszebb formájának tartott szeretkezés közbeni halál azonban az esetek többségében nem tervezhető előre, inkább véletlen baleset következménye. A Life.hu egy korábbi cikkében összegyűjtött már olyan sztárokat, akiket aktus közben ért utol a végzet. Most további megdöbbentő történeteket szedtünk össze.

John Garfield amerikai színész 1952-ben, az Egyesült Államok egykori alelnöke, Nelson Rockefeller pedig 1979 januárjában halt meg orgazmus közbeni szívinfarktus miatt. Errol Flynn ausztrál filmszínész 1959-ben esett össze aktus közben, Michael Hutchence, az INXS sztárja, valamint Kevin Gilbert, aki Madonnának és Michael Jacksonnak írt számokat, pedig úgynevezett hipoxifíliának, vagyis az önfojtogatásnak estek áldozatául. Előbbi 1997-ben, utóbbi 1996-ban. Halálukról itt olvashatsz bővebben.

David Carradine (1936-2009)
A már említett fojtogatós szex okozta a népszerű amerikai színész, David Carradine halálát is. A szadomazo szexualitás körébe sorolt elhajlások között egyébként a mai napig ez az egyik legnépszerűbb. A fojtogatás, vagyis az agy oxigénelvonása igencsak balesetveszélyes vágykeltő technika, ugyanis ha túl jól sikerül, ájuláshoz, majd fulladáshoz vezethet. Ez történt a Kill Bill filmek sztárjával is, akit 72 évesen, bangkoki hotelszobájának szekrényében találtak meg felakasztva. A sztár feje fölött összekötözött csuklókkal, nemi szerve és nyaka körül kötéllel lógott a gardróbban. Mindenki öngyilkosságra gyanakodott, a hatóságok azonban arra jutottak, hogy Carradine fojtogatós maszturbálás közben fulladhatott meg.

Forrás: AFP


James Donald McConaughey (1922-1992)
Matthew McConaughey-ért egy egész világ epekedik, családjában azonban nem ő az egyetlen, akiért odavannak a nők. Illetve odavoltak. Édesapja, James Donald McConaughey ugyanis valódi sármőr volt. A színész édesanyja, Kay, a családjuk történetét elmesélő önéletrajzi könyvben vallott arról, hogy Matthew papájának épp a libidója lett a veszte. James ugyanis szeretkezés közben hunyt el. McConaughey mama szerint férjének így volt a legjobb, hiszen "azt csinálta, amit a legjobban szeretett", és azt is hozzátette, hogy igazán büszke rá.

Király Tamás (1952-2013)
A külföldön is híres magyar divattervezőt ez év április 7-én, nyolcadik kerületi otthonában találták holtan. Mint korábbi cikkünkből kiderült, Király a nyolcvanas években hatalmas ismertségre tett szert - mint a magyarországi avantgárd irányzat képviselője. Ő tette a divat fontos helyszínévé a Petőfi Sándor utcát, itt működtette Király Tamás, Koppány Gizi és Kovács Nóra a new wave üzletüket, ami a New Art nevet viselte. Munkásságáról itt olvashatsz bővebben.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

A tervező alkalmi ismerőse, L. József végül beismerte, hogy alkoholos befolyásoltság alatt végzett Királlyal. Korábban az is felmerült, hogy selyemsállal vetettek véget az életének, arról azonban, hogy minderre egy aktus közben került volna sor, nem szóltak a hírek.

Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
 Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!Ezért játsszák meg a pasik az orgazmust! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120309-szex-szerelem-parkapcsolat-ezert-jatsszak-meg-a-pasik-az.html Csak a jó nők után füttyögnek a férfiak?http://www.life.hu/szeress/20131022-hannah-price-fotosorozata-a-zaklatoirol-atrocitasokrol-futtyogokrol-galeria-a-the.html 3+1 tény, amit tudni akartál a leszbikusságrólhttp://www.life.hu/szeress/20131022-homoszexualitas-leszbi-3-aranyszabaly-amit-tudni-akartal-a-leszbikkussagrol.html A férfiakat irányítani, büntetni kell? (18+)http://www.life.hu/szeress/20131020-s-kallai-szilvia-energiagyogyasz-segit-abban-hogy-ne-buntessuk-sem.html Ha túl szexi a doki: Nála vagy neki akarsz szülni?http://www.life.hu/szeress/20131021-igy-lazulj-el-ha-tulsagosan-szexi-es-vonzo-a-fogorvosod.html Sztárcsemeték, akiknek hazudtak az apjukrólhttp://www.life.hu/szeress/20131018-liv-tyler-woody-allen-mia-farrow-frank-sinatra-ronan-farrow.html Az idillikus férfikép zúzza szét a lehetőségekethttp://www.life.hu/szeress/20131017-nagy-melinda-asztrologus-asztrozofus-szakerto-segit-az-idillisztikus-ferfikep-eltorleseben.html