"Semmi értelme nem lett volna eltitkolni, hiszen ez megtörtént, ez az életem része volt. Most viszont itt vagyok" - nyilatkozta Krasznai Tünde a Life.hu-nak, amikor még mindenki azon lovagolt, hogy ő bizony a szexiparból jött. De nem ő az egyetlen, aki a pornó után akart felállni. Drukkolunk, hogy sikerüljön neki, de felelevenítünk néhány sikertelen próbálkozást is.

Amikor a naptárdíva ítél el

"Rossz lenne, ha bárki azt gondolná, hogy a pornófilmezés az egyedüli megoldás az anyagi problémákra, utána pedig következmények nélkül tovább lehet lépni" - nyilatkozta Kiszel Tünde. Utána azért gyorsan hozzátette, ennek ellenére nem akar rosszat Krasznai Tündének, sőt, szurkol azért, hogy a lány új életet tudjon kezdeni, mondván, mindenkinek jár egy második esély.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Tünde sosem titkolta, korábban mivel kereste a kenyerét. Nem is lett volna értelme, a szemfüles bulvárújságírók már azelőtt megtalálták volna a felvételeket, hogy a válogató után elhagyta volna az X-Faktor stúdióját. Hogy érdemes volt-e azonnal egy ilyen coming outtal nyitni, egyelőre még talán Geszti Péternek is rejtély. Egy azonban biztos: a Life.hu olvasói is leginkább Tündét szeretnék a versenyen kívül látni.

"Nem pornóztam, csak műanyag tárgyakkal játszottam"

Nem igazán sikerült a kitörés a VV4-es testvérpár lánytagjának. "Nem pornóztam, csak műanyag tárgyakkal játszottam" - állította korábban VV Gigi, aki már 16 évesen is a szexiparban dolgozott. Az egykori villalakóról már korábban napvilágot látott nem is egy erotikus tartalmú videó, melyekben a leszbikus, a fojtogatós, valamint a szurkálós fétisszex is szerepet kapott. Giginek persze rosszulesett, amiket a lapok írtak róla, sérelmeiről ebben a videóinterjúban is beszélt.

Hogy a ValóVilág 4 óta mivel keresi a kenyerét Gigi, nem lehet tudni, de ha hihetünk a pletykáknak, nem forgatta le azt a homevideót, amire egy ismert pornóproducer akarta rávenni. "Azért nem mondtam kategorikusan nemet, mert ha elutasítom, akkor elbuktam volna a műsorvezetést az Erotika kiállításon, amitől egyébként azóta más okból elálltam. A további beszélgetéseink alkalmával is lebegtettem a dolgot, mert anyagi okokból nem akartam elesni a munkától."

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

Aki tengermély érzésű lányként jelentkezett

Korábbi cikkünkből kiderült, hogy a VV5 versenyzője, Vera anno a pornó világában is próbálta megvetni a lábát, de a castingon való sikeres szereplése és legnagyobb lelkesedése ellenére sem láttak benne tehetséget a felnőttfilmes producerek. Évekkel ezelőtt a ValóVilág-os adatlapján azt tüntette fel, hogy szereti a banán levét és tudja, hogy csak magára számíthat. Vera tengermély érzésű lányként jelentkezett a műsorba, mint utóbb kiderült, azért, hogy végre rátaláljon a nagy Ő-re. Ez végül nem sikerült, ráadásul a villába költözés előtt letiltott pornófilm is nyilvánosságra került. Verának tehát nem volt szerencséje a valóságshow-val. Mindezek ellenére reméljük, Krasznai Tünde az X-Faktor segítségével sikerrel tör majd ki múltja árnyékából.

Táncolj gésagolyókkal a hüvelyedben! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120906-szex-szerelem-parkapcsolat-igy-hasznald-a-gesagolyot.html 5+1 dolog, amitől szexi lesz a pasihttp://www.life.hu/szeress/20131106-5-dolog-amitol-szexi-lesz-a-pasi-kisgyerek-kiskutya-borosta.html A hét szexpóza: gyors menet a mosdóban (18+)http://www.life.hu/szeress/20131106-a-het-szexpoza-gyors-menet-a-mosdoban-18.html Pasivélemény: Ezért nem hívnak téged randirahttp://www.life.hu/szeress/20131104-pasivelemeny-ezert-nem-hiv-randira-a-pasi-jiaba-vagytok-szimpatikusak.html Szexi menü - Szexfűszerek egy buja éjszakáhozhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121009-szex-szerelem-parkapcsolat-isteni-szexfuszerek-vacsorara-forro-szextipp-ejszakara.html Így árulja el testük a világsztárokathttp://www.life.hu/szeress/20131102-ryan-gosling-megan-fox-michelle-williams-brian-austin-green-sztarok.html