Ma már nem csak a nők olvasnak életmódmagazinokat, ez a lehetőség a pasik számára is adott. Egészségtippek, csajozási trükkök, edzéstervek, divattanácsadás és a legfontosabb, hogyan tartson a lehető legtovább az erekció. Ilyen és ehhez hasonló cikkekkel látják el a teremtés koronáit a nekik szóló portálok, melyek azt a hiú ábrándot kelthetik bennük, hogy most bizony megfejtenek minket. A Life.hu a legnagyobb tévedéseknek járt utána.

Fontos megjegyezni, hogy a férfi életmódmagazinok cikkeit is sokszor nők írják, hogy hiteles randi- és flörttippeket adhassanak az uraknak. Ez még akár a mi malmunkra is hajthatná a vizet, de sajnos még így is sok furcsasággal lehet találkozni. Ilyenek például a különböző testbeszédelemzések és a pénisszel kapcsolatos tévhitek.

Forrás: Thinkstock

"Ha keresztben van a lába, nem kellesz neki"
Azt persze mi is tudjuk
, hogy a testünk előtt, mellünk alatt összekulcsolt kéz egy zárt, elutasító testhelyzet. Így sem egy randi, sem pedig a számunkra érdekes pasival való flörtölgetés alatt nem ajánlatos felvenni ezt a kéztartást. Azt azonban túlzás lenne kijelenteni, hogy csak mert az egyik legkényelmesebb, a lábainkat keresztben egymáson nyugtató helyzetet vesszük fel az asztal alatt, érdektelen lenne számunkra beszélgetőpartnerünk. Téged milyen női testbeszéd csábít az ágyba? című éjszakai pasivéleményünkből megtudhatod, melyik mozdulatod hogyan hat a férfiakra. 

"A pornó és a maszturbálás teljesen normális"
Segítség! Féltékeny vagyok a pornószínésznőkre
című cikkünk alapja egy olyan levél volt, melyben olvasónk komoly párkapcsolati problémaként élte meg, hogy a párja rendszeresen hódol a pornónézés magányos örömeinek. Mariannban ugyanis komplexusokat ébresztett, hogy nem olyan tökéletes, mint kedvese filmes partnerei. Vagyis igen, a szexfilmek és az önkielégítés normális, de nem szabad, hogy ez a másik fél érzelmeinek rovására történjen. Meg kell tudni beszélni, miért fontos a pornó, és ha valóban zavaró, akkor hogyan lehet kiiktatni, vagy legalábbis az alkalmak számát csökkenteni. Főleg, ha a férfi már a munkahelyén is magához nyúl.

Forrás: Thinkstock

"Akinek tökéletes test kell, belül üres, és ott kell hagyni"
Mint ahogy a nőket, a férfiakat is zavarja, ha nem tökéletes a testük. Ezzel együtt nem valószínű, hogy egy működő párkapcsolatban felmerül az, hogy az egyik fél hirtelen csak a tökéletes testtel éri be. Ha mégis itt-ott kigömbölyödne a partnerünk, érdemes ezt először viccesen kezelni, finom utalásokkal rávezetni egy könnyed diétára, esetleg egy fitneszbérlet megvásárlására. Fontos, hogy sok esetben kizárólag a férfi nem elégedett a saját testével, nekünk pedig semmi bajunk sincsen vele. Ilyenkor különösen óvatosan kell megközelíteni a témát, főleg, ha korábban már olyan butaságot olvasott, hogy tegye lapátra a barátnőjét, ha az megjegyzi, hogy felszedett pár kilót. 

"A hüvely idomul a péniszhez, így nem számít a méret"
A pénisz nem gép, szól a fáma, és csak idő kell neki. Ezzel még talán megmagyarázható lenne a merevedés pár perces késése, de hogy nem számít a méret, majdnem olyan retró tévhit, mint az, hogy nem feküdhetünk le valakivel az első randin. Persze, a hüvely idomul, csak nem mindegy, mihez. Fontos a péniszméret? - Így választ a nő pasit! című cikkünkből kiderül, hogy a párválasztásnál a nők ugyanolyan fontos szempontnak tartják a péniszméretet, mint a testmagasságot.

Forrás: Thinkstock

"A nők nem szeretik hátulról"
De. Természetesen ha a párunk nem elég óvatos, fájdalmas lehet, és valóban hiányzik belőle az intimitás. Azok a felmérések, melyek a legjobban utált szexpózokat kutatják, általában a kutyapózt hozzák ki győztesen, mondván, hogy igencsak mélyre lehet hatolni. Aki azonban szereti, az éppen emiatt van oda érte. A párnába temetett arc és az irányítás átadása ugyanis éppoly izgató lehet, mint egy szemkontaktusra alkalmas vagy egy női dominanciát előnyben részesítő szexpóz.