Élénk beszélgetést generált szerkesztőségünk tagjai között a kétpéniszű férfi fotója. Téééééééényleg létezik ilyen? Vajon genetikai mutációnak vagy a photoshopnak köszönheti dupla ékességét a Reddit nevű közösségi oldal egy kicsit sem szégyellős felhasználója? 

Hiánypótló posztra bukkant a Hír24 újságírója a Reddit közösségi oldalon, ami nekünk is rendkívül megtetszett, így arra jutottunk, megosztjuk veletek.  

DubleDickDude ennél jobban jártForrás: Thinkstock

A magát kétpéniszűnek valló férfi - aki egyébként DoubleDickDude néven regisztrált az oldalra - nem csupán szemléltette férfiasságát azaz - bocsánat - férfiasságait - amit ITT te is megnézhetsz (18+) - , de arról is készségesen ír a posztjához hozzászólóknak, hogy miként éli meg napjait, no és a testi szerelmet az extrém nemi szervvel.

Állítja, mindkét pénisze tökéletesen működik, bár korábban gondolt rá, de ma már esze ágában sincs megválni egyiktől sem, és szörnynek pedig végképp nem érzi magát. Ezek alapján talán még el is hittük volna, hogy fejlődési rendellenességről van szó, ám a a férfi további fejtegetése gyanússá tette a dolgot. A fickó arról is ír, hogy dupla szerszámával egyszerre két nőt is képes kielégíteni (próbáltuk elképzelni a pozitúrát - s bár lehet, fantáziaszegénységünkről árulkodik -, de mindhiába), plusz hozzáteszi, orvosi tanácsra ajánlott naponta legalább egyszer maszturbálnia, ami szintén kételyeket keltett bennünk. Összegezve, mi a kamura szavaztunk, de kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is, kommentelj!