Sokkoló szexuális viselkedésre úgy tűnik, mindig van igény. A levegőszeretkezés lassan már az Egyesült Királyságba is begyűrűzik, de őszintén reméljük, hogy az Amerikában különösen népszerű, World Air Sex Championships névre keresztelt rendezvénysorozat meg is áll a brit partoknál.

A tokiói légszexkezdeményezés 2006-ban indult, világbajnoksági magaslatokig azonban csak 2009-re jutott el. Ennyi idő kellett ugyanis ahhoz, hogy a levegővel való szeretkezés beépüljön az amerikai szórakoztatásba - írja a Daily Mail.

Forrás: www.airsexworld.com

Miből áll a légszexverseny?

Az Air Sex bajnokság versenyzői színpadon, többtagú zsűri előtt játszanak el egy erotikus jelenetet, az "élményt" pedig egy láthatatlan partnerrel élik át. A produkciónak a teljes aktust be kell mutatnia, így a csábítástól kezdve egészen a közösülésen át az orgazmusig érdemes prezentálni a gyönyört. A szexszimuláció természetesen népes nézőközöség előtt zajlik, az indulók által kiválasztott zenére. A feladat, hogy a lelkes férfiak és nők lenyűgözzék a bírákat, miközben ruháiktól nem szabadulnak meg teljesen.

"Az Air Sex egy csodálatos comedy show" - állítja Chris Trew. A bajnokság alapítója azt is kijelentte, hogy a következő versenyt már az USA-n kívül, az Egyesült Királyságban indítja. 

Forrás: www.airsexworld.com

Miért nyaljuk a levegőt?

A jelenség először nyolc évvel ezelőtt, a Japán főváros egyik karaoke bárjában ütötte fel a fejét, ahol férfiak egy csoportja érezte úgy, hogy felgyülemlett szexuális energiáikat ily módon vezetik le. Ennek volt tanúja a most 32 éves Chris is, aki azonnal látta, hogy mely szenvedély lép majd a korábban oly népszerű léggitározás helyébe. Nos, a légszeretkezés nyert.

Hogy értsük, pontosan miről is van szó, tekintsük meg a 2011-es bajnokság egyik győztes versenyszámát!

De vajon tényleg lesz érdeklődés erre Európában is? Trew szerint igen. Nyilatkozatában kifejtette, hogy mindenki, aki Nagy-Britanniában látta a műsort,  azt mondta, csodálatos lenne, ha náluk is megrendezésre kerülne. Mi persze reméljük, Magyarországra nem gyűrűzik be egy újabb botrányműsor, el vagyunk látva bőségesen.