Stohl még nem vette el kedvesét

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
terhesség babavállalás Stohl András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába vár gyermeket Stohl András kedvese, Ancsika, még mindig nincs szó házasságról. 

A pár még mindig nem állt oltár elé, bár Ancsika a második közös gyermeküket várja. Az asszonyt még 2010-ben jegyezte el a színész, de azóta nincs szó házasságról, pedig Ancsika sok megpróbáltatáson keresztülment az utóbbi években.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

,,Ancsika nem mondta ki senki előtt, hogy velem marad jóban, rosszban, betegségben, egészségben, mégis ezt teszi. Csodálatos nő, akinek belőlem több rossz jutott ki, mint jó. Azt gondoltuk szerelmünk kezdetén, hogy összetartozásunkhoz nem kell hivatalos papír. A karikagyűrű Ancsikám ujján még csak egy jelkép, mert karácsonykor eljegyeztük egymást. Ceremónia nélkül is igazi társam, nem bánt, nem tesz szemrehányást, amiért nagyon tisztelem. Tervezzük, hogy összeházasodunk, ha majd minden bajnak vége lesz, így fogjuk lezárni a múltat, hiszen átértékeltem az életemet" - nyilatkozta korábban a Blikknek a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.