A Life.hu két szexszakértője, Kati és Vili megújult erővel tér vissza, hogy hétről hétre bemutassa nektek a legjobb hancúrpózokat. Ezúttal a G-pont rejtelmeibe vetették bele magukat.

Kati és Vili a hosszú szabadságuk alatt sem unatkoztak, helyette újabb és újabb szexpózokat próbáltak ki, hogy megoszthassák veletek pajzán tapasztalataikat. Ilyen alkalom volt az egyik, amikor is Kati vágyai kerültek előtérbe, amelyeket Vili, igazi odaadó férfiként, nem riadt vissza teljesíteni. Még akkor sem, ha egy kicsit több erőnlétre volt hozzá szüksége mindkettőjüknek.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Miután Kati hanyatt feküdt felajzott párja előtt, nemcsak a derekát és egyben a lábait kellett magasba emelnie úgy, hogy Vili könnyedén hozzáférhessen altestéhez, hanem valamennyire meg is kellett tartania magát, ha azt akarta, működjön a póz G-pont-stimuláló hatása. Nagy segítségére volt a kivitelezésben Vili, aki készségesen tartotta szíve hölgyét maga előtt, amennyire csak erejéből tellett. Ha elég kitartóak vagytok, a hatás nem marad el, ám a Life.hu szexszakértői mégis azt tanácsolják, maradjatok meg inkább az élvezeteknél, mint az erőlködésnél és csak rövid ideig ereszkedjetek ebbe a pozícióba.