Viszonya volt Beyoncénak és Obamának?

Forrás: AFP/Getty Images/Rob Carr -
Barack Obama újságíró Liz Hurley Egyesült Államok Washington Post szerelem Bill Clinton Beyoncé viszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő most megtudhatja, mit érzett korábban Liz Hurley, amikor hírbe hozták Bill Clintonnal.

Pár napja egy francia napilap fotóriportere, bizonyos Pascal Rostain robbantotta a hírt, miszerint Beyoncé és Barack Obama között több van, mint puszta barátság.

Forrás: AFP/Getty Images/Rob Carr

Az amerikai elnök, aki felesége, Michelle Obama 50. születésnapjára is meghívta az énekesnőt és családját, lehetséges viszonyáról a Washington Postban akartak megjelentetni egy írást. A lap szóvivője, Kris Coratti azonban visszautasította, mivel véleménye szerint semmilyen bizonyíték nincs rá, hogy több lenne Obama és Beyoncé között. A díva szóvivője pedig egyszerűen csak abszurdnak nevezte az állítást.

Korábban pedig attól a pletykától volt hangos a bulvársajtó, hogy Liz Hurley színésznő és az egykori amerikai elnök, Bill Clinton szeretők voltak. Mindketten tagadták a vádakat, bár tudjuk, hogy Clinton úrnak nem ez lenne az első ilyen esete...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.