A Life.hu két szexszakértője, Kati és Vili is csak találgatni tudott, miért éppen csigának nevezte el a Kámaszútra a következő szexpozíciót – ám a legkevésbé sem tétováztak, amikor a gyakorlati megvalósításra került a sor. Így bújt össze a héten Kati és Vili.

Egy komótosan elköltött romantikus vacsorára mi tehetné fel a koronát, ha nem egy lassú, ám annál érzékibb szerelmeskedés? Pont erre vágyott aznap este a Life.hu szexszakértője, Kati is. Jó szeretőhöz híven Vili azonnal ráérzett kedvese hangulatára, és már a kezdetektől fogva azon mesterkedett, hogyan elégíthetné ki párja vágyait.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Miután ágyba csábította tehát, térdelő pozícióba ereszkedett rózsaszín bőrű kedvese előtt, aki nem habozott, inkább a meglepődött Vili nyakába emelte formás lábait. Katinak lenne még mit tanulnia hajlékonyság terén, ha ugyanis lábait jobban a mellkasára tudná húzni, még intenzívebben érezhetné magában Vilit. Annyi bizonyos, hogy az aznap esti vacsora finom fogásai ezután már nem terhelték tovább Kati és Vili gyomrát.

Kati és Vili szerint a nehézségi szint: 10/8