Persze-persze, nem a méret a lényeg, de azért legyünk őszinték, igencsak kiábrándító, ha új kedvesünk szerszáma nem ideális a számunkra. Amikor már semmiféle vészmegoldás nem segít, válassz olyan pózt, ahol még a csöpp pénisz is ipari tömlővé avanzsál. Az is előfordulhat, hogy túl nagy a kedves. Akkor bizony állítani kell egy kicsit a vízsugár erősségén. Tűzoltásra fel!

Szextippek, ha kicsi a pasid pénisze című, igen terjedelmes cikkünkben összegyűjtöttünk már pár méretnövelő praktikát. Most további grandiózus pozitúrákkal egészítjük ki a listát. Íme, a Life.hu hat tippje: 

Forrás: Thinkstock

 

I. Bátran menj le kutyába!
5 szexpóz, amit a legjobban utálunk című cikkünk első helyén szerepelt ugyan a hűséges kiskutyus, ám érdemes lehet mégis felvenni az étlapra. Amikor te négykézláb vagy, a partnered pedig mögéd térdelve tesz magáévá, jobban hozzád fér, és mélyebben beléd tud hatolni.

Kati és Vili korábban két különböző módon is kipróbálta már a kutyapózt, méghozzá álló és négykézlábas verzióban. Tanulj tőlük!
II. Távol Afrikától!

A szfinxpózhoz az kell, hogy feküdj a hasadra, támaszkodj meg az alkarodon, terpeszd szét a lábad, és hagyd, hogy a kedvesed hozzád férjen! Ahogy a kutyapózban, úgy a szfinxben is mélyebben beléd tud hatolni, de ez a pozitúra sokkal bensőségesebb, összebújósabb élménnyel kecsegtet.

Ha már igazán profik vagytok, kipróbálhatjátok úgy is, hogy összekulcsolod a lábadat, és rászorítasz a pasi szerszámára. Ha ügyesek vagytok, nem fog kicsusszanni, és a szorítástól még terebélyesebbnek tűnik majd.

III. Királyi többes
A büszkekirálynő-póz a lovaglás vérforraló variációja. A párod a hátán fekszik, te pedig neki hátat fordítva meglovagolod. Ebben a pozitúrában együtt tudjátok szabályozni a behatolás mélységét és az aktus ritmusát.

Ez a pozitúra is bekerült azon szexpózok közé, amiket a legjobban utálunk, méghozzá azért, mert itt a dolgok nem igazán passzolnak egymáshoz. Segíthet, ha a pasi a lehetőségekhez mérten minél jobban összezárja a lábát, te pedig amennyire csak tudsz, hátra dőlsz.

 

Forrás: Thinkstock

 

IV. Élvezz homorú szögben!
Feküdj a hátadra, a vállad maradjon az ágyon, a csípődet pedig emeld meg egy összetekert takaróval vagy párnával! A delfinpózban a párod eléd térdel, és így hatol beléd, miközben te feszesen homorítasz. Minél magasabbra tudod magad feltornázni, annál kiterjedtebbnek érezheted párodat.
V. Az ékszerek királya
Minden lány szereti az ékszereket, így az ékszerdoboz-pozíció is különösen kedvedre lehet, ugyanis ezzel is jól tudod korrigálni párod méretbeli hiányosságait. A misszionáriushoz hasonlóan engedd, hogy párod rád feküdjön, azonban most bármennyire is szeretnéd, ne tedd szét a combjaid. Ügyelj rá, hogy a lába pontosan a tiéden maradjon! Egészen apró lökésekkel mozogjatok, és ne csússzatok szét.

Mivel az egész testetek szorosan érintkezik, a csiklódat is keményen hozzádörzsölheted párod ágyékához. Ha pedig megmarkolod formás hátsóját, és minden egyes löketnél jól magadba húzod, még tovább fokozhatjátok az élményt.
VI. Összecsomagolva
Feküdj hanyatt, a lábaidat pedig pakold a pasi mellkasára, ahogy tette ezt Kati és Vili is. Ezt követően engedd, hogy a párod beléd hatoljon, majd pedig utasítsd, hogy lassan ereszkedjen rád. Ha elég rugalmas vagy, a lábaidat egészen a fejed fölé hajthatod. Ha nem vagy ennyire flexibilis, nyiss akkora terpeszt, ahogy már elviselhető lesz a hajlítás! Markolj rá a lábaidra, és húzd őket magad felé! Meg fogsz lepődni, milyen tekintélyes méretűnek fogod érezni a benned munkálkodó férfit.

Akár hiszed, akár nem, előfordulhat, hogy néha túl gigászi a pasi pénisze. Ilyenkor kell elővenni azokat a pózokat, melyekkel csökkenteni tudod a nyomást. Tuti szexpózok, ha túl nagy a szerszám cikkünk felsorolását bővítettük. Íme, a Life.hu négy tippje túl méretes hancúrléchez:

 

I. Váratlan vendég érkezik
Ha a párod az átlagnál nagyobb mérettel rendelkezik, a váratlan vendéget bárhol, bármikor kipróbálhatjátok. Álljatok szembe egymással, majd pedig anélkül, hogy felemelnéd a lábad, kérd a partnered, hatoljon beléd. A pózhoz tartozó extra bónusz, hogy közben forró csókokat válthattok, egymás szemébe nézhettek és gyengéd szavakat suttoghattok a másik fülébe. Egyszerűbb persze, ha hasonló magasságúak vagytok, ám gyorsan ellensúlyozhatod a szintkülönbséget, ha belebújsz egy szexi tűsarkúba.
II. Otthoni ferdetorony
Ha tetszett az előző póz, miért ne próbálnátok meg ugyanezt hátulról? A kiindulópont az álló testhelyzet. Hajolj kissé előre, a párod pedig hátulról tegyen magáévá! Csak addig dőlj előre, ameddig a hímvesszőjének mérete nem okoz fájdalmat! Támaszkodhatsz a falhoz vagy az asztalra is, de figyelj arra, mennyire engeded magadba a hatalmas dorongot. Teljesen előrehajolhatsz, és akár a földet is megérintheted, de ez elő fogja segíteni a mélyebb behatolást, így ezzel vigyázni kell.

 

Forrás: Thinkstock

 

III. Guggoló kislány
Bár ez a testhelyzet igényel némi izommunkát, ha segítséget kapsz a másiktól, viszonylag könnyen kivitelezhető. Partnered feküdjön hanyatt, és csússzon le az ágy széléig úgy, hogy talpaival meg tudjon támaszkodni a padlón! Ezután fordíts neki hátat, guggolj fölé, és tárd szét a lábaidat. Most bevetheted a combizmaidat, miközben fel-le mozogsz a péniszén. Ezt egyébként szemből is megteheted vele. Ha elfáradnál, kérd meg, hogy kezeivel emelje meg kissé a csípődet, popsidat. A póz lehetővé teszi, hogy könnyebben elérd a csiklódat, és izgathatod párod heréit is, miközben kontrollálhatod a behatolás mélységét és ütemét.
IV. Lótuszülésben
Ez a póz több okból is nagyszerű. Lehetővé teszi a csókolózást, a keblek és a csikló kényeztetését, fő előnye pedig, hogy jól irányíthatod a sebességet és a ritmust. A párod telepedjen le törökülésben, te pedig szemből kényelmesen helyezkedj el az ölében. Lábaiddal kulcsold át a derekát, miközben ő a csípődre tett kezével óvatosan mozgat előre-hátra. A lótuszvirág megkönnyíti a női orgazmus elérését, és rendkívül romantikus testhelyzet, így tökéletes meghitt estékhez.