Kibékült a feleségével Éliás Gyula

Forrás: Facebook/Éliás Gyula Jr. -
X-Faktor énekes Éliás Jr.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két év után szent a béke Éliás Gyula énekes és felesége, Kamilla között. 

A házaspár az utóbbi két évben külön utakon járt: ugyan nem váltak el, de mindketten mással élték az életüket. Az énekest azonban tavaly nagyon megviselte, hogy akkori barátnője szakított vele. Nehezen emésztette meg a történteket, olyannyira, hogy az X-Faktorból azért bocsájtották el az énektanárt, mert a magánéleti gondjai a munkájára is hatással voltak. "Amikor azonban kikászálódtam a gödör mélyéről, más emberré váltam. De a fájdalom nagy hatással van a művészekre, az alkotó emberekre. Nagyon termékeny lettem, egyik dalt írtam a másik után, így dolgoztam fel a szerelmi csalódást" – idézi Éliást a Blikk.

Forrás: Facebook/Éliás Gyula Jr.

Szerencsére a zenész élete váratlan fordulatot vett, és újra lángol a szerelem közte és Kamilla között. "A feleségem is próbálkozott mással, de neki sem jött össze. Mi mindig is nagyon jóban voltunk, már csak a gyerekek miatt is. Annak idején nem tudtuk összehangolni a hétköznapokat, most viszont úgy néz ki, hogy működik. Még nem élünk együtt, de próbálkozunk, csiszolódunk. Elhatározás kérdése belevágni egy kapcsolatba, de a vonzalmunk egymás iránt nem múlt el" - mesélte Éliás, aki a munkában is sikert sikerre halmoz: hamarosan megjelenő albumán Antal Timivel, Rúzsa Magdival, Zsédával és Keresztes Ildivel is duettezik majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.