Bár a szerelem nyelvén jól megértették egymást, az ágyon kívül nem alakult ilyen rózsásan Kati és Vili kapcsolata. A Life.hu két szexszakértője ezért a szakítás mellett döntött – de vajon meddig bírják egymás nélkül? Összegyűjtöttük legjobb pillanataikat.

Csinálták fölül, alul, háttal és szemben. Nem volt akadály nekik sem a lépcső, sem a szabad ég alatt. Kimerítették a hintázás fogalmát, megfordították a misszionáriust, de ha kellett, állva is egymáséi lettek. Valami mégis elromlott. Bár Kati és Vili, a Life.hu két hancúrspecialistája az ágyban rendkívül jól megértették egymást, azon kívül már kevésbé sikerült nekik. És bár a különválás mellett döntöttek, a két szexszakértő még nem adta fel a reményt, hogy valaha is visszatalál a másikhoz. Addig is, míg dűlőre jutnak a kérdésben, mi megmutatjuk nekik, miért lenne érdemes újra felmelegíteniük kapcsolatukat.

A guggoló tigris

Itt végre szabadon matathattam a kezeimmel – gondolt vissza régi szerelmeskedésükre Kati. Egész idő alatt a fenekét bámulhattam – jutott eszébe Vilinek. Lényeg a lényeg: mindkettőjükben mély nyomokat hagyott a guggoló tigris.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A majom

Kevés az olyan bevállalós nő, mint Kati – morfondírozott magában Vili, amikor eszébe jutott az a bizonyos vad menet, amely végül a majom nevet kapta. De tényleg, Vili, ki fog veled még egyszer ugyanilyen pózban szerelmeskedni?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

G-pont stimulálás

Melyik férfi fog velem valaha ilyen kitartóan szerelmeskedni? – ötlött fel Katiban a gondolat, amikor a nem kevés erőnlétet igénylő hancúrpózon merengett. Hiszen lássuk be, nem minden pasi tudná olyan készségesen tartani kedvesét az ágyban, mint ahogy a G-pont stimulálás közben tette Vili Katival.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu