Végre a pasik is elvetik azt a buta elméletet, miszerint nem a méret a lényeg! És ezért most már ők is tehetnek azért valamit, hogy előnyosebbé tegyék a külsejüket. Így született meg a hímtagturbózó csodanaci.

El sem hinnétek, milyen sok férfi elégedetlen azzal, amit a tükörben lát, ha egy szál alsógatyában néz végig magán. Naná – ahogy mi, csajok a mellünket találjuk többnyire túl kicsinynek, ők a csomag méretével elégedetlenkednek. Igen, mindkét nem szeretne nagyobb és szoborszerű domborulatokat.

Forrás: Thinkstock

Erre régen a zonkis trükköt használtuk – a melltartó kosárkáiba helyezve értük el a push-up hatást, amíg ki nem esett az a nyavalyás zoknigombóc, lerántva a leplet a szomorú valóságról. És ki ne emlékezne David Beckham elhíresült alsónemű reklámjáról, ami után hetekig cikkeztek arról, hogy a félisten-focistát tényleg ilyen bőségesen megáldotta az ég, esetleg a photoshop szaladt meg egy kicsit jobban a kelleténél, vagy talán ő is bevetette a zoknis trükköt?!

No, ennek most vége. Ann Summer brit dizájner - a szexi fehérneműk és vágyfokozó segédeszközök nagymestere - előbb a nőkön segített újfajta, háromszoros méretet mutató melltartókkal, majd meghallotta a szerényebb, halkabb férfiúi igényt is, amely szerint ők is szeretnének legalább olyan nagyot mutatni, mint a csajok.

A képen látható kígyóbőr mintázatú alsógatyának az elülső, szekcionált sliccrésze rejti a csodafegyvert: a speciális párnázást és a lecsatolható, felfújható turbó légkazettákat - amely tényleg extra méretűnek mutatja a férfiúi fegyverzetet.

És ha most valaki azt kérdezi, hogy: "Oké, de mi lesz, ha a gatya lekerül, és a valóság szerényebbet mutat, mint a látszat?” - azt csupán egyetlen ténnyel szembesíthetjük. Tudományosan megalapozott tény, hogy mindössze néhány másodperc alatt kialakítjuk a másik emberről a véleményünket - így ha a turbó változattal megkedveltünk valakit, a szerényebb kivitel sem akadályozhat meg abban, hogy adjunk egy esélyt az illetőnek. A többi pedig már csak temperamentum kérdése: repülhet a turbónaci és a push-up melltartó a szőnyegre... és hajrá!