Charlotte és Simon szakítottak?

Forrás: RTL Klub -
Charlotte Simon ValóVilág6 szerelem csodabogár szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag a ValóVilág 6 legfurcsább szerelmespárja már hetekkel ezelőtt szakított.

Egy, a neve elhallgatását kérő informátor, akit igen szoros kapcsolat fűz a villa egykori csodabogarához, állítja, Simon és Charlotte között a szerelem nem tartott sokáig. Állítólag a történtek után a fiú teljesen összetört és a tanulásba menekült, amíg Charlotte lelkesen nyilatkozgatott kettejük kapcsolatáról a sajtóban – írja a Blikk.

Forrás: RTL Klub

„Simi nagyot csalódott Charlotte-ban, és végleg kiábrándult belőle. Szakítottak, és Simon azóta eljött a fővárosból, végleg hazaköltözött Ibrányba. Amikor szembesült azzal, hogy Charlotte érzelmei nem teljesen őszinték, és nem ő az a srác, aki a lánynak kell, fájó szívvel ugyan, de pontot tette ennek a kapcsolatnak a végére. Budapesten, az ELTE-n akarta befejezni a tanulmányait, de meggondolta magát, miután szakítottak" – vallotta be a közeli barát, aki úgy tudja, Charlottenak nem volt elég jó Simon.

„Charlotte olyan férfit akar, akinek önálló egzisztenciája van, és eltartja őt. Egy idő után arról kezdett el panaszkodni, hogy Simon túl sovány, és különben is, milyen ruhákat hord. Lehet, hogy a villában még tetszett neki valamelyest, de az ő érzelmei korántsem voltak olyan őszinték, mint Simié. Simon sajnos tényleg szerelmes volt" – mondta az informátor.

A lap munkatársa Charlotte-ot elérte telefonon és kérdőre vonta. „Az egyetemet és a szakmai gyakorlatát intézi, és picit visszavonult a nagy nyilvánosságtól, de mi mindennap beszélünk Skype-on és Facebookon, minden rendben van köztünk" – mondta szűkszavúan Charlotte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.