7+1 tipp szabadtéri szexhez című cikkünkben már összegyűjtöttük, mire kell figyelni, ha az ember gyermekeit a szabad ég alatt kapja el a hév. Korábbi felsorolásunkat most izgató helyszínekkel és szexpózokkal is kiegészítjük, hogy még érdekesebben teljen a nyár!

Tető, tetőkert, erkély

Ha a fülledt nyári napokat hűvös éjszakák követik, könnyen megjöhet a kedvetek a szabad ég alatt lévő szeretkezéshez. Ha azonban nem jól megérdemelt nyaralásotokat töltitek, és mondjuk nem is kertes házban, hanem a város közepén egy lakásban laktok, igencsak korlátozottak a lehetőségeitek. Maradnak a tetők, amik, ha szerencsétek van, nincsenek lezárva, vagy az erkélyek. Ezeken a helyszíneken fokozódik az izgalom, de nő a veszélyfaktor is. Nemcsak a lebukásé, hanem a testi épségünké is.

Forrás: Thinkstock

Ha egy nagyobb, megfelelő magasságban lévő és jól körbekerített balkonotok van, egy vékonyabb matraccal, takarókkal és párnákkal meg is ágyazhattok a gyönyörnek. Nem javasoltak a különböző akrobatikus pózok, mint például a Life.hu egyik kedvence, a majom, de a misszionáriuson felül egy oldalsó élvezet simán beleférhet.

Kert, medence, napágy

Ha kertes házban laktok, egyben számtalan kihasználatlan szexhelyszín birtokosai is vagytok. Veszélyes lehet vízben szeretkezni című cikkünkben említettük már, miért rizikós a szex nedves helyszínen, de akinek arra alkalmas, és kellően tiszta medencéje van, ne hagyja ki sem az esti fürdőzést, sem pedig az éji összebújást. A faltámasztó póz minden olyan vízi szexhez tökéletes, ahol valaminek neki lehet támaszkodni. Természetesen itt is fontos, hogy a kert és a medence környéke kellően zárt legyen.

A bátrabbaknak izgató lehet egy nagyobb méretű napágy himbálózása is. Itt ugyan vigyázni kell, nehogy kiboruljatok belőle, de egy lágyan ringatózó, oldalról behatoló póz, esetleg egy fordított misszionárius is kivitelezhető lehet.

Forrás: Thinkstock

Sátrazás és fesztiválszex

Ha úgy döntesz, sátrazásra adod a fejed, rengeteg kellemetlenséggel kell megküzdened. A bogarak támadása és a kényelmetlen alváshelyszín miatt azonban nem kell lemondani a szexről, sőt. Az éjszakai órákban, amikor már elviselhetővé válik odabent a hőmérséklet, a "lakóhely" méretétől függően különböző technikás pózokkal variálhattok. Nagy belmagasság esetén jó lehet a csigapóz is, ha alacsonyabb a lakhelyetek, akkor pedig valamelyik izgató, hátsó pozitúra. A Life.hu kedvence például a nyújtózó kutya, ami szintén fantasztikus lehet a szabad ég alatt is.

Stégek és kilátók

Ugyan egyre ritkábbak, és sokszor magánterületet jelölnek, de fellelhetők még vízben elhelyezett stégek. A legbevállalósabbak, ha fel tudnak mászni rá, és nem zavarja őket a kosz sem, úgy szeretkezhetnek, hogy körbeveszi őket a víz, felülről pedig csak a Hold világít. Aki nem ennyire belevaló, maradjon a parti stégnél, mert ha alattatok vagy előttetek csobog a víz, az is különösen izgató lehet. Ide kattintva elérhető a Life.hu extra tippje csillaghullós romantikához. 
 
Akár a Balaton mentén keresgéltek, akár Budapesten lófráltok, találhattok olyan kilátót, ami este még zsúfolt, de éjszakára kellően elnéptelenedik. Ha elég bátrak vagytok, akár egy álló pózt is bevállalhattok, és akkor a gyönyörű kilátásról sem kell lemondanotok.
Ne feledd!
A szabadtéri szexnél különösen fontos a védekezés, hiszen amikor hirtelen kap el a hév, hajlamosak lehettek megfeledkezni a biztonságról. A Life.hu korábbi cikke segítségével kiválaszthatod, melyik fogamzásgátló módszer illik hozzád. Itt az óvszertől egészen a hosszú távú helyi hormonális fogamzásgátlóig mindent megtalálsz, így már jóval a nyaralás vagy a buja esték előtt felkészülhetsz a vad, szabadtéri szexélményekre.