Klapka György ötödször is megnősül

Fotó: Nagy Attila [origo] -
esküvő örökösödés házasság Klapka György törvény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az üzletember az örökösödési törvények miatt döntött úgy, hogy elveszi élettársát, akivel 25 éve együtt él.

Vége a negyedszázados vadházasságnak, amelyben Klapka György és párja, Mari élnek. Az esküvőnek gazdasági okai is vannak.

Fotó: Nagy Attila [origo]

„A megváltozott örökösödési szabályok is közrejátszanak abban, hogy most leporolom a szmokingomat, veszek egy új cipőt és lakodalmat ülök. Vagyonos ember lévén mindenképpen gondoskodni akarok az összes szerettemről. Számomra az a legfontosabb, hogy ne csak pénzt, de békét és nyugalmat is hagyjak magam után, ezért döntöttem a házasság mellett" – magyarázta Klapka a Story magazinban.

Túlhajtotta magát Puskás Petihttp://www.life.hu/bulvar/20140513-tulhajtotta-magat-puskas-peti.htmlPuskás Peti 2005-ben, az egyik legnépszerűbb zenei tehetségkutatóban vált országosan ismertté. Az eltelt évek során az énekes mindig a maximumra törekedett, és az éneklés mellett ma már a színészet is szerves része az életének.TV + BulvárOrigoBármit bevet a győzelemért Bárdos és párja a SZEL-benhttp://www.life.hu/bulvar/20140521-bardos-andras-musorvezeto-es-molnar-andrea-tancos-akrobata-mutatvannyal-keszul-a-szombat-esti-laz.htmlAkrobata-mutatvánnyal készül a Bárdos-Molnár páros a Szombat Esti Láz döntőjére.TV + BulvárOrigoKiss Ramóna halálra rémíti a férfiakathttp://www.life.hu/bulvar/20140521-kiss-ramona-a-baratok-kozt-szinesznoje-imad-autokkal-szaguldozni-es-ezzel-kivivni-a-ferfiak.htmlA színésznő szenvedélyesen szereti az autózást, vagány vezetésével pedig sokszor meglepi a pasikat.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.