Mint ahogy a szeretet és a gyűlölet, sokszor a gyönyör és fájdalom is igen közel állnak egymáshoz. Egy hajszál választhatja csak el a kéjt a kíntól, legfőképpen a szexben. A Life.hu most olyan pózokat gyűjtött össze, amelyek fájhatnak, de attól még élvezhetők. Ha el tudod viselni, sőt szereted az őrjítő szexkínokat, most a téma szakértőjévé válhatsz.

Több ízben is összeszedtük már, milyen egészségügyi probléma jele lehet, ha fáj a szex. Ha azonban arról van szó, hogy magunknak keressük a bajt, akkor más szemszögből kell megközelíteni a dolgot. 5 szexpóz, amit a legjobban utálunk című cikkünk tanúsága szerint sokan nem szeretik a fájdalmas pozitúrákat, mások azonban képesek a legdurvább szexfétiseken át a végsőkig elmenni az élvezetért. 

Összehajtogatva 

10 szexpóz kicsiknek és nagyoknak - Érezd óriásinak a pasid című írásunkban említést tettünk már erről a pozitúráról, és értelemszerűen olyan pároknak javasoltuk, ahol a férfi nincs igazán grandiózus méretekkel megáldva. Ha azonban a párod egy igen tekintélyes pénisz birtokosa, igazán mély benyomást tehet rád ebben a pózban. 

Forrás: Thinkstock

Feküdj hanyatt, a lábaidat pedig pakold a pasi mellkasára, majd a vállára. Ezt követően kérd, hogy hatoljon beléd, majd pedig utasítsd, hogy lassan ereszkedjen rád. Ha elég rugalmas vagy, a lábaidat egészen a fejed fölé hajthatod vissza. Ha nem vagy ennyire flexibilis, nyiss akkora terpeszt, hogy elviselhető váljon a hajlítás! Markolj rá a lábaidra, és húzd őket magad felé! Ebben a pózban könnyen érezhetsz egy kis fájdalmat, de ameddig csak tudod, engedd, hogy partnered összecsomagolva tartson. Ha egész testével rád nehezedik, kezeivel pedig a vállaid mellett támaszkodik, őrjítő orgazmusban lehet részetek. 

Ha ez mégsem fekszik nektek, íme egy fokkal kíméletesebb szexpóz szakértőinktől, Katitól és Vilitől. 

Összeollózva 

Ez a póz, az előzőhöz hasonlóan, szintén a misszionáriusból indul. Most azonban a hátadon fekve csak az egyik lábadat kell felemelned és a partnered vállára tenned. Legyen, mondjuk, a jobb lábad. A másikkal nyiss egy kicsit oldalra, hogy a párod odaférkőzhessen, és az ágyon lévő combodat a lábai közé vehesse. Ha a behatolás után kicsit elfordulsz a bal lábad irányába, a pasi még jobb fogást tud venni rajtad, és a pénisze is jobban illeszkedik majd. Mivel így jó mélyen benned lesz, döfései okozhatnak némi fájdalmat. Ha azonban élvezed a kínt, akkkor tarts ellent minél jobban, próbálj minél inkább elfordulni a testeddel. Hidd el, az a kicsavart ollózás hamar a csúcsra repít majd mindkettőtöket. 

Forrás: Thinkstock

Ha ezt túl merésznek érzitek, Kati és Vili ajánl egy kicsit egyszerűbb, és kevésbé fájdalmas pozíciót. 

Összekulcsolva 

Több ízben is javasoltuk már a szexet állva, most azonban előredőlve, akár a földet érintve vagy valamiben megkapaszkodva ajánljuk. Mivel itt is jól szabályozható a behatolás mélysége, könnyen elérhetünk az apró, de izgalmas kis fájdalmak szintjére. Miután előrehajoltál, és megtaláltátok a megfelelő magasságot, kulcsold össze a lábaidat, és szorítsd ikszbe a pasit, miközben hátulról dolgozik benned. Ha mindezt például a kádban állva csináljátok, mindenképpen ragadj meg valamit, nehogy mindketten elcsússzatok a nedves felületen. Ha nincs szükséged fogódzkodóra, a térded alatt akár össze is kulcsolhatod a kezeidet.  

Ha erre a spártai szexpózra sem érzitek még magatokat készen, íme, egy másik hátsó verzió, jelentős könnyítéssel. Élvezetre fel!