Zimány Linda szüzességét Kefir vette el

Forrás: Facebook / Zimány Linda -
szüzesség Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Én akkor 21 éves voltam, és a Linda volt 15" - így hangzik az interjú első mondata, amelyet Kefírrel készített az Xnews.

Igaz, ez nem Linda szüzességének elveszítésének, hanem a megismerkedésük ideje volt. Kefír és Linda is gyerekszerelemnek tartja a kapcsolatukat annak ellenére, hogy - ahogy Kefir mondja - egy nagy szerelem volt. Linda szüzességét is ő vette el - tudtuk meg a Blikken látható videóból.

Forrás: Facebook / Zimány Linda

Kevesen tudják, hogy az Éjfél után című dal, amely az elmúlt húsz év egyik legnagyobb magyar szerelmes slágere, nem egy, hanem több szerelmi csalódásból született. Kefír egyébként nem csajozik könnyen, viszont nem is volt erre szüksége, mert mindig megtalálták a nők. A legutóbbi kapcsolata azonban már véget ért. Hogy miért? Az említett videóban erről is mesél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.