Korábban a Dögös szexpózok - Mi illik a sztárpárokhoz? című cikkünkben megtippeltük, hogy Robert Pattinson és Kristen Stewart milyen pózban csinálják, hogyan üzekedik Justin Timberlake és Jessica Biel, és hogy mi lehet Jennifer Lopeznek és akkori szerelmének a kedvenc pozitúrája. A Life.hu most ismét kitalálta, hogyan szexelnek kedvenceink.

Kim Kardashian és Kanye West

Nem telik el nap anélkül, hogy valamit meg ne tudnánk a celebpár életéről. Vagy tündéri csemetéjükkel kapcsolatban érkeznek újabb cuki fotók, vagy épp az esküvőjük kapcsán kapunk friss infót, de az is lehet, hogy Kim hirtelen szőkére festi a haját. Szinte már olyan jól ismerjük őket, hogy simán ki tudjuk találni azt is, milyen pózban űzik otthon az ipart.

Forrás: AFP/John Lamparski

Ugyan Karcsúsító szexpózok, melyektől vékonyabbnak tűnsz című írásunkban csokorba szedtük, mely pozitúrák ajánlottak azoknak, akik itt-ott kicsit teltebbek, bizton állíthatjuk, hogy a Kardashian lány nem küzd semmiféle komplexussal a testét illetően. Sem az ágyban, sem pedig a nyílt utcán. Kanyénak szintén nem kell a szomszédba mennie önbizalomért, így summázható, hogy neki sincsenek övön aluli önértékelési gondjai. Vagyis náluk egész biztosan a méret a lényeg.

Korábban ajánlottunk már olyan pózokat, melyben a kisebb péniszek is nagyobbnak tűnnek, de Kanye és Kim egész biztosan nem erről a listáról választ. A házaspárhoz leginkább egy fincsi, hátsó pozitúrát tudnánk elképzelni, ahol szuper kilátás tárul Kim nagy becsben tartott popójára, Kanye pedig elképesztő mélységekbe juthat. Innen pedig már csak pár mozdulat a Life.hu kedvence, a nyújtózó kutya is.

Katalin hercegnő és Vilmos herceg

A brit hercegi pár is nagyon népszerű, akármi történik a bájos kis családdal, az azonnal végigszántja a világsajtót. A legperverzebb dolog, ami valaha napvilágot látott róluk az volt, amikor félmeztelen, bikinis lesifotók készültek a terhes Katalinról. Azóta a gyönyörű hercegnő néha popsit villant, de szexuális életük rejtve marad a kíváncsiskodó alattvalók elől. És ez az, ami a legjobban beindítja a fantáziánkat.

Forrás: AFP

Ezt a szép párt leginkább egy méltóságteljes, egyenrangú szexpozitúrában tudjuk elképzelni. Vilmoshoz egy királyi póz illik, ahol ha nem is egy trónon, de egy hatalmas baldachinos ágyon ül, Katalin pedig rajta. Természetesen ennek továbbfejlesztéséhez is lenne egy javaslatunk, méghozzá a nyakigláb, és valójában Katalinból ki is nézzük, hogy amilyen dögös és hajlékony, könnyedén felpakolja a lábait férjura nyakába.

Gerard Piqué és Shakira

A szexi focista és gyönyörű WAG-je (Wives And Girlfriends) épp olyan szenvedélyesek a mindennapokban, mint az ágyban. Az FC Barcelona sztárjában éjjel-nappal tombol a tesztoszteron, a dögös énekesnő klipjeiből pedig árad az erotika. Az utánozhatatlan csípőmozgásáról ismert Shakira egész biztosan a szexben is kamatoztatja tudását, szerintünk a forróvérű díva komoly lovaglóleckéket vesz jóképű barátján.

Forrás: AFP

Szerencsénkre Shakira és Piqué igen sok képet osztanak meg magukról, főként édes kisbabájukról, Milanról. Fotóik tanúsága szerint elképesztő összhang van köztük, érzékenység és intimitás jellemzi a kapcsolatukat. Ezért különösen meghitt, szembelévő pózokat választottunk nekik, mint amilyen a galamb, vagya szexi hintázó pozitúra.