7+1 tipp szabadtéri szexhez című cikkünkben már összegyűjtöttük, mire kell figyelni, ha az ember gyermekeit a szabad ég alatt kapja el a hév. Szex a szabadban: arcpirító, pikáns helyszínek című írásunkban pedig ahhoz adtunk tippeket, hol eshettek egymásnak legkönnyebben. Most a Life.hu ennél még tovább merészkedett...

Szex nélkül nincs nyár, tombolnak a hormonok, itt az ideje, hogy te is ellesd a legjobb helyszíneket, ahol gyakorolhattok a pasiddal. Kocsival elindulni a semmibe, és megállni hancúrozni az út szélén elég izgató, de igencsak retro. Nyugodtan maradhattok a városban is, és kereshettek eldugott, romantikus helyeket egy kis szabadtéri összebújásra. A csillaghullást nem tudjuk garantálni, de az életre szóló élményt igen!

Forrás: Thinkstock

Övön alul a zöldövezetben is

A Margitsziget annyira népszerű a szexturisták körében, hogy elkészült már a hely szextérképe is, ahol egy tucat intim randihelyszínt soroltak fel a szakértők. Nem csoda, hogy ilyen keresett a hely, ugyanis szinte minden igény kielégíthető odakint. Lehetőségetek van Duna-parti szexre, erdei összebújásra, szabad ég alatti intimpiknikre, de a legbevállalósabbak akár a Palatinuson is egymásnak eshetnek.

A diszkréció persze épp olyan fontos az ilyen alkalmakkor, mint a védekezés. Fontos az is, hogy gyakorlott partnerrel indulj egy ilyen felfedezőútra, ugyanis elképzelhető, hogy nem áll majd rendelkezésetekre túl sok idő a pásztorórához. Ha még  nem túl mély a kapcsolat, a párod furcsállhatja is különös igényeidet. Ha azonban minden adott, és úgy érzitek, nyitottak vagytok az újdonságra, ássátok elő a pokrócot az ágy alól és irány a sziget, a Városliget, a Gellért-hegy, a Hajógyári, a Népliget, vagy a lakóhelyetekhez legközelebbi diszkréten zegzugos zöldövezet. Kopaszi-gát?

Forrás: Thinkstock

Érzékiség a város felett

Budapest kiváló domborzati adottságainak köszönhetően számtalan helyről tekinthetsz le a városra. A lekedveltebb kirándulóhelyszínek igen magasan vannak, (Normafa, Hármashatár-hegy, János-hegy), de a Citadella vagy a Rózsadomb magaslati kilátói egy kellemes sétával, vagy akár tömegközlekedéssel is elérhetők.

Praktikus, ha nem egy éjjel-nappal látogatott turistaközpontot választotok a szerelmeskedés helyszínéül, ott ugyanis este is hatalmas a sürgés-forgás. A Life.hu ajánlata a II. kerület szívében található, nem annyira ismert kilátó, amely legkönnyebben az Áfonya utca felől közelíthető meg. A kilátás ámulatba ejtő, és mivel jó pár lépcsőfok vezet fel a csúcsra, időben meghalljátok, ha közelít felétek valaki.

A Life.hu extra tippje:
Két pózajánlatunk is van a szex közben magaslati levegőt belélegezni vágyó kalandorok számára. Az első a szabadtéri ölelkezés elnevezésű mutatvány, a második pedig egy olyan pozíció, ahol kivételesen nem egymást, hanem a tájat lehet nézni. A legjobb benne, hogy szoknyában könnyen, gyorsan kivitelezhető, veszély esetén pedig feltűnésmentesen szüneteltethető.
Forrás: Thinkstock

Játékos élvezetek

Ma már a játszóterek sem a régiek, mondhatják azok, akik ültek még anno lakótelepi beton pingpongasztalokon, és zúztak különböző, életveszélyes vasrakétákon és átpördíthető hintákon. Akinek szerencséje van, és nem egy körbekerített, az EU szabványoknak tökéletesen megfelelő park mellett lakik, mondjuk akár a XI. kerület rejtettebb betondzsungelében, az egy forró nyári éjszakán szó szerint visszaülhet a körhintára. A város panelparadicsomainak közepén sok helyen fellelhetők még a régi korok játékai, melyek most új értelmet nyerhetnek.

A kukkolókkal természetesen itt is vigyázni kell, hiszen szinte minden lakótelepen van egy öregúr, aki unalmában távcsővel szemléli a szomszédait és az utca emberét. Így lehetséges, hogy fürkésző tekintete elől az éj leple sem nyújt védelmet. Vélhetően a perverzebbek sem készülnek nagy show-val a nyílt utcán, de egy pinpongasztalra való felcsücsülés, közeli behatolás és egymás szoros átölelése kívülről nyugodtan tűnhet akár egy ártatlan összebújásnak is.

A Life.hu extra tippje:
Választhattok olyan játszóteret is, ahol valamilyen erődítményszerű építmény található. Ezek nappali fényben a már kicsit nagyobbacska gyerekek szórakozására vannak, éjszaka pedig a legnagyobbakénak.

Sok helyen áll ilyen búvóhely a homokozó közepén, a legkitartóbbak várkastélyban, gőzmozdonyban (Zemplén Győző utca, III. kerület), vagy akár egy kalózhajóban (Bíró Mihály téri játszótér, XX. kerület) is átélhetik a gyönyört. Persze szigorúan az éj leple alatt!

Aki pedig további tippekre kíváncsi, az alábbi videóból gyűjthet még ötleteket:

KÖZSZEMÉREMSÉRTÉS:

A rendőrség egyik munkatársa a Life.hu-nak elmondta, hogy nemcsak a rendőrség, de a közterület-felügyelet munkatársai is igazoltathatják a rajtakapott párokat, az adatfelvétel után pedig szabálysértési eljárás indulhat ellenük. Vagyis ha be nem is visznek titeket, felszólíthatnak a befejezésre, a későbbiekben pedig pénzbüntetésre is számíthattok.

A Büntető Törvénykönyv szeméremsértésre vonatkozó paragrafusai:

205. §
(1) Aki magát nemi vágyának felkeltése vagy kielégítése céljából más előtt szeméremsértő módon mutogatja, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki nemi vágyának felkeltése vagy kielégítése céljából tizennegyedik életévét be nem töltött személy előtt szeméremsértő magatartást tanúsít, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(3) Ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki mással szemben olyan szeméremsértő magatartást tanúsít, amely a sértett emberi méltóságát sérti.