A Life.hu olyan szexi sztorikra bukkant, amelyek szerzője ismeretlen, és amely kitalált vagy valós meséket az alkotók nyilvános fórumokon, hozzászólásként tettek közzé. Az erotikus kommentek között igazi gyöngyszemekre lehet bukkanni, a névtelenség álarca mögé bújva ugyanis sokan minden gátlásukat levetkőzve ragadnak klaviatúrát. Jöjjön most Intim érintés története!

"Minden fantáziámat felülmúlta a szombati szeretkezésünk. Egy olyan programra mentünk, ahol teljes sötétségben voltunk. A párommal és velem együtt hat vendég volt ott, plusz a csoportvezető. A sötéttől először megriadtam, de aztán valahogy a szex kezdett járni a fejemben, és persze a testemben.

Sétáltunk, majd leültünk egy asztalhoz. Akkora már mindenki felszabadultan nevetgélt.
Míg a többiek a közös programmal voltak elfoglalva, a pasim a combomat kezdte simogatni. Majd ebbe egyre jobban belemelegedtünk...

Forrás: Thinkstock

Közvetlenül mellettem ült egy férfi. Féltem, hogy megérzi vagy meghallja, hogy a párom a bugyimba nyúlt. Ettől annyira beindultam, hogy teljesen átnedvesedtem. Körülöttünk ültek és társalogtak az emberek, közben a szerelmem keze a puncimban volt, én pedig a farkát simogattam az asztal alatt, természetesen elővéve azt. Ő azt jelezte, vegyem a számba, de nem mertem, mert tartottam tőle, túl hangos lennék...

Annyira izgalmas volt ezt így mások előtt és teljes sötétségben csinálni, hogy nem is emlékeztem, mikor izgultunk már fel ennyire korábban. Nem találtam más kiutat, a páromat kézen fogva elhúztam, és egy távolabbi székre ültettem. Ott lassan beleültem, és elindult a hinta-palinta előre-hátra. Persze nagyon lassan, a lélegzetünket is visszafojtva.

Azt hittem, soha nem lesz vége. Többször éreztem, hogy a párom egyet-kettőt lüktet bennem, az én égő, izzó hüvelyem sokszor megremegett, összezárt egyszer-egyszer. Úgy éreztem, belehalok... Amikor a párom farka hevesen pulzálni kezdett, és olyan mélyen nyomult belém, hogy szinte már fájt, hangtalanul elélveztem attól, ahogy ez a hatalmas férfi nagyon erősen húzott magára.

Ezután jó néhány percig ott ültünk elalélva, egymás karjában, némán. Az már biztos, hogy ez egy felejthetetlen élmény marad örökre mindkettőnk számára."