Amikor a Life.hu összegyűjtötte, miért jó hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap szexelni, szinte minden cikkben felmerült a fáradtság, az időhiány, és az ezek miatt elmaradt összebújások kérdése. Ezért most összeszedtünk gyors és egyszerű tippeket, melyeket bármikor könnyedén belecsempészhetsz a hétköznapok körforgásába.

Sajnos ahogy sűrűsödnek a hét programjai, mindenki a szabadidejéből, az alvásidőből és a szexszel tölthető percekből csippent le, és ezeket az intervallumokat ütemezi át a fontosabbnak tűnő feladatok elvégzésére. Az alábbiakhoz nem kell különösebb rákészülés, eltekinthetünk továbbá a végtelennek tűnő előjátéktól, a beöltözős tippektől és a teátrális szerepjátékoktól is.

Használd ki a reggelt!

Ébredés után a legtöbb pasi alapból kapható egy menetre, egy ekkora ajándékot pedig nem érdemes visszautasítani. Próbálj pár perccel a kedvesed előtt kelni, és ahelyett, hogy azonnal a kávéfőző felé vennéd az irányt, fordítsd a popsidat a párod ágyéka felé, jelezvén neki, hogy benne lennél a dologban. Ha lekésted a közös ébredést, a zuhanyzóba is követheted őt, ami sokak szerint egy lakás legerotikusabb helye. Egymás testének megmosásán túl számtalan lehetőséget rejt, többek között a hideg és meleg vízzel való kísérletezést, a szagok és az egyéb kellemetlenségek nélküli orális szex élményét, valamint a vízsugárral való izgatás mámorát. Sok idő itt sem áll rendelkezésetekre, de mivel megannyi eszköz lesz a segítségetekre (víz, tusfürdő krémek, illatok, zuhanyrózsa, tükrök, forróság), egész biztosan nem lesz gond a gyors ráhangolódással.

Forrás: Thinkstock

Öltözz praktikusan, és ne vetkőzz!

Intimpiknik: budapesti szexhelyszínek a legbevállalósabb hancúrozóknak című cikkünkben csokorba szedtük, hogy gondos körültekintés mellett hogyan okozhattok egymásnak örömet a szabadban. Ha úgy döntötök, kipróbáltok pár helyet a listáról, fontos, hogy jó időt válasszatok. Egy minél melegebb nyári estét, ahol a lenge ruházatod megkönnyíti a dolgotokat. Arról is írtunk már korábbanhogy a tiltott szexzugok pillanatok alatt lázba hoznak, így vélhetően itt sem kell majd a ráhangolódásra hosszú perceket áldozni. Mielőtt még hazaérnétek, és visszaszállnátok a szokásos körhintára, lopjatok el magatoknak 300 másodpercet egy gyors menetre. Akár a lépcsőházatok rejtekén, vagy éjszaka a liftben is. Vetkőzni nem kell, a magatokon hagyott ruhák és a kibújó testrészek, a lebukásveszély és a sietség megteszik a magukét. 

Használd a telefonod a szexhez!

Na, nem úgy, ahogy első hallásra gondolnád, és most épp nem is a szexi üzenetek elküldésére utalunk. Ebben az erotikus feladatban semmiféle bonyolult applikációra nem lesz szükség, egyedül az ötperces szundiztatási beállítást kell majd használni. Mérjétek az időt, és állítsatok be ébresztőt öt perccel későbbre! Kérd meg a párod, hogy a saját eszközeivel ennyi idő alatt juttasson a csúcsra! Egész biztosan minden tudását be fogja vetni, ráadásul mindet egyszerre, így hatványozottan nő az élvezet is. Ha megszólal a telefon, álljatok le, és cseréljetek! Ha félbeszakítjátok a dolgot, később, amikor ismét visszaváltotok, egész biztosan nem lesz már szükség arra a következő 300 másodpercre az orgazmushoz!