Akármilyen meleg is van, nem szabad hagyni, hogy a hőség elvegye a kedveteket a szextől. A Life.hu két évvel ezelőtt összegyűjtött már gyönyörhozó szexpózokat a kánikulára, de ezeket most további tippekkel, trükkökkel és pozitúrákkal dobjuk fel. 2015-ben tehát így élvezünk 35 fok felett!

Válasszatok hűvös helyet!

Ha van légkondi a lakásotokban, semmi gond, ha azonban nincs ilyen berendezésetek, kénytelenek vagytok más megoldáshoz folyamodni. Magatokra irányíthatjátok a ventilátort, de annak zúgása, búgása, szaga és forgása aligha segíti majd elő az intim együttlétet. Ideje hát, hogy felkerekedjetek, és megkeressétek a lakás vagy a ház leghidegebb pontját.

Ez lehet a medencében (amelynek veszélyeiről itt értekeztünk korábban), vagy ha az nincs, akkor a zuhanyzóban, a konyhakövön - akár a kinyitott hűtőajtó előtt is -, a pincében, vagy éppen a garázsban. Ha ennél korlátozottabbak a lehetőségek, és a nagy, nyári melegben egy sokadik emeleti panellakásban ragadtatok, akkor sincs semmi veszve. Válasszatok álló pozitúrákat, ahol a hátatok a hűvös falhoz érhet!

Forrás: Thinkstock
A Life.hu extra póztippje: állva a gyönyörért!
Dőlj a falnak, és először emeld meg az egyik lábadat! Ekkor máris szabad utat hagysz a pasi szerszámának, aki előszeretettel meg fogja tartani a megemelt combodat. Ha elbír, mindkét térdhajlatod alá benyúlhat, a magasba emelve téged. Ezt a pozitúrát korábban itt mutattuk be!

Mindezt hátulról is kipróbálhatjátok. Amennyire csak tudod, préseld magadat a hideg felülethez! Érezd, ahogy a melleidet, a bimbóidat és a hasadat megérinti a hűs fal! Amikor a párod mögötted állva beléd hatol, minden egyes lökésével felfrissít és hűsít majd a különleges környezet. Hogy terpeszben, vagy összezárt lábbal nagyobb-e az élvezet? Azt a Spártai szexpózok haladóknak, amik fájnak, de jók című cikkünkben részleteztük.

Ha ugyanezt a zuhanyfülkében csináljátok, a partnered langyos, vagy akár kissé hideg vízzel locsolhatja közben a hátadat. Ahogy pedig a hűs vízcseppek végiggördülnek rajtad, és áthaladnak a testetek legforróbb pontján, az garantáltan mindkettőtök élményérzetét még tovább fokozza.

Fagyos, jeges nyalánkságok!

Ha kellően hűsítő helyen vagytok, azonban még mindig csurog rólatok az izzadtság, érdemes kinyitni a frigót, és felhasználni az ott találtakat. Mennyei érzés a jégkockákkal való cirógatás, a fagyinyalás egymás testéről, a legbátrabbak pedig egyenesen a felhevült testüket hűsíthetik hideg ásványvízzel.

Kérd meg a párod, hogy az előjáték alatt - vagy akár a szeretkezés folyamán is - lassan csepegtessen hideg ásványvizet a lábaid közé. Ő ugyan egész biztosan nem szeretne a szex alatt hideg vízzel érintkezni, de ha abba is hagyja a döfködést locsolás közben, számodra egészen különleges élményt szerezhet. Túlhevült szeméremajkaid ugyanis nagyon hálásak leszek ezért a nem mindennapi kalandért.

Ha nem vagytok ennyire bátrak, akkor kizárólag az előjáték alatti orális szex során használjátok a jeges folyadékot. Ilyenkor a dermesztő hideg leöntés és a forró, intim csókok váltogatásával igazán rendkívüli élményben lehet részed.

Forrás: Thinkstock
A Life.hu extra szexi tippje:
Ha rendelkeztek különböző szexuális segédeszközökkel, nyugodtan tegyétek be őket a hűtőbe vagy a fagyasztóba. Amint lehűltek, kezdjétek cirógatni vele egymás testét, úgy, ahogy azt máskor is szoktátok. Ügyeljetek azonban arra, hogy semmiféle sérülést ne okozzatok egymásnak! Érdemes az igénybe vett felületeket meleg puszikkal kényeztetni, a jeges szexjátékok útját pedig testhőmérsékletű nyállal, esetleg langyos síkosítóval egyengetni.

Csak a lényeg érjen egymáshoz!

Nem muszáj rögtön új és nehéz pózokat elsajátítanotok, elég, ha figyeltek arra, hogy a jól bejáratott pozitúráitok során a lehető legkisebb felületen érjetek egymáshoz. Nem kell lemondanod a szeretett lovaglásról, csak meg kell tartanod magad olyan magasságban, hogy csak a párod pénisze fúródjon beléd, de ne érj hozzá se a combjához, se a mellkasához. Így te kontrollálhatod a behatolás szögét és mélységét is, vagyis egészen új vizekre evezhetsz az élvezet tengerén, mint amikor teljesen körülöleled a szerelmedet.

A Life.hu szexi tippje:
A misszionáriuspóz nyári verziója is kifejezetten izgalmas lehet. Te feküdj a hátadra, a pasi pedig ereszkedjen rád úgy, hogy a teste ne érintkezzen a tiéddel. Csak ott, ahol kell. Ha a lábaid között a térdén megtámaszkodik, kezeivel pedig a fejed felett keres kapaszkodót, döfései során szinte csak az ágyékotok fog összeérni. Ez egyrészt őrülten izgató, másrészt pedig nem mindennapi látványt nyújt.