A férfinél nincs csodálatosabb örömszerző forrás, de ha egyedül vagy, szükséged lehet játékszerekre. Ma már 3D-ben is nyomtathatsz magadnak szexkütyüket.

Önző a világ... sóhajtottunk fel, amikor elgondolkodtunk azon, miért is van szükségünk 3D-s nyomtatott műpéniszre, amikor a szexshopban ugyancsak remek darabok kaphatók - eres, nagy rózsaszín dildóktól (rezgés nélküli szexrúd) kezdve kékes, rezgő delfines csiklóizgatóval felszerelt futurisztikus darabig bármi. Kicsi és nagy - tetszés szerint.

Forrás: Thinkstock

Szóval akkor mit tud még hozzátenni ehhez a 3D? Na igen, a személyre szabottságot. Ha tisztában vagy a saját hüvelyed pontos alakjával, akkor tökéletesen az igényeidhez passzoló ("itt görbüljön, ott vastagodjon") alakú műpéniszt nyomtathatsz vele magadnak. Fő az exkluzivitás. Kérdés, hogy akarod-e. A cikk szerzője például a megtalálás örömében hisz... a világ nem lehet tökéletesen olyan, amilyennek akarjuk. Kellenek a kompromisszumok, a túlzott tökéletesség maga az unalom. Na, de beszéljünk egy kicsit a 3D-ben nyomtatható szexkütyükről is!

Mire jó a 3 dimenziós, nyomtatott műpénisz?
1. Kiélheted kreatív szexuális fantáziáidat, amikor megálmodod az alakját.
2. A létrehozás folyamata  vicces és izgató - szinte előjátéknak tekinthető.
3. A létrehozott kütyü pontosan olyan alakú, amilyenre szükséged van.
4. Ha meguntad, nyomtathatsz másikat.
5. Nem kell hozzá pasi.
6. Legyárthatod vele Brad Pitt szerszámának pontos mását is, persze ha találsz megfelelő képet a neten, ami alapján megmintázod a saját kis bradpittedet...

Itt nézheted meg, hogyan készül a 3D-s, nyomtatott szexkütyü.

Hogyan vegyek mintát?
1. Nem javaslom, hogy gipszöntvényt készíts, mert a hüvely fala sérülékeny.
2. Keresgélj a neten minták után.
3. A Daily Mail hírt adott egy berlini szolgáltatóról, amely kétdimenziós (fotó vagy rajz) ábrából a megfelelő koordináták megadásával (hosszúság, vastagság, ferdülési szög stb.) térbeli ábrát generál, és már indulhat is a nyomtatás. Ha nincs saját géped, címlistát adnak, hol tudod kinyomtatni a megtervezett kütyüdet.
4. Ha Berlinben van, hamarosan Budapesten is lesz.
5. Kísérletezz, hallgass a belső hangodra, amely megsúgja, milyen alakzatra vágysz igazán.
 
Veszélyek
1. Ahogy az Origo írta, a legfőbb veszély abban rejlik, hogy a nyomtatás során rétegzett műanyag felület jön létre, és a mikrorések természetesen vonzzák a mikroorganizmusokat. Megül a recében a kosz és a baci. Iszonyatos, csúnya betegségeket okoz.
2. További veszély, hogy a 3D-s "nyomdafesték" nem elég tartós. Ha akció közben megy tönkre a játékszer, az kielégületlenséghez vezet. 
3. Ha egy menet végén, akkor pedig tönkrement a Tökéletes Játékszer, vagyis hatalmas veszteséget kell feldolgoznod.
4. Komoly anyagi vonzata van a saját gyártásnak (megtervezési, kinyomtattatási és úti/szállítási költség) szemben a készen kapott kütyükkel, amelyek jóval olcsóbbak.
5. Ha szexkütyüvel minden tökéletes, elmagányosodhatsz - mert a szex partnerrel, a maga tökéletlenségében azért mégiscsak melengetőbb érzés.