Egész biztosan benned is motoszkál valamilyen titkos szexvágy. Ami annak ellenére, hogy tökéletes kapcsolatban élsz, és a szex is mámorító, ott lapul benned. Egy apró ábránd, amit nagyon szeretnél kipróbálni az ágyban, vagy éppen pont azon kívül. Kilépni a megszokottból, elhagyni a komfortzónádat, és kipipálni egy újabb tételt a szexuális bakancslistádon. Olvasóink kívánságaiból szemezgettünk.

Mónika, 40, pszichológus
"Egy évtizedek óta tartó, hosszú és boldog párkapcsolatban élek, ezért azt próbálnám ki nagyon, hogy milyen lehet minden este más pasit felszedni. Hogy milyen egy vadidegen mellett ébredni, akinek esetleg a nevét sem tudom. Hogy milyen reggeli előtt távozni, vagy épp kidobva lenni... És hogy milyen felfedezni egy teljesen ismeretlen testet."
Forrás: Thinkstock
Kati, 29, termékmenedzser
"Én már szexeltem vadidegennel, korábban több egy éjszakás kalandom is volt. Ami azonban továbbra is érdekel, hogy milyen lehet hármasban. Kipróbálnám a hármas szexet, de csak úgy, ha épp nem járnék senkivel, mert egy kapcsolatban szerintem visszafordíthatatlanul rossz következményeket okozna."
Ha a pasim néz közben, az nem megcsalás: neked fekszik a hármas szex?
"Ha igazán jól működik egy kapcsolat, és abban a szex is, akkor nincs szükség harmadikra" - olvasható korábbi cikkünkben. De akkor vajon miért álmodunk róla a párkapcsolat alatt, és miért is tűnik olyan őrülten izgatónak? Írásunkból kiderül.
Tamara, 33, manikűrös
"Én mindenképpen ki szeretném próbálni a szexet egy másik nővel. Úgy tudom, sokkal érzékenyebbek és odaadóbbak, mint a férfiak, én pedig nagyon vágyom már igazi gyengédségre. Tinikorom óta foglalkoztat ez a kérdés, de sajnos még nem találtam meg a módját, hogyan kerülhetnék ilyen közel egy másik nőhöz. Azt ugyanis fontosnak tartom, hogy csak felületesen ismerjük egymást, és utána ne találkozzunk többet."
Megkívántál egy másik nőt? Teszteld!
Korábbi cikkünkben Deáki Tímea párterapeuta segítségével jártuk körbe, mi játszódik le egy nő agyában, amikor megkíván egy másik lányt. Lesd meg, rád illik-e a leírás!
Forrás: Thinkstock
Amália, 30, tanár
"Az én vágyaim igen könnyen kivitelezhetők, de sok közülük még várat magára. A luxusautó, egy Z3-as BMW például már megvolt, de abban igen szűkös volt. A repülő mosdója is érdekel, bár tudom, hogy közhely és kizárt, hogy egy fapadoson lenne hozzá elég hely. A Balaton is megvolt már, messze a parttól, és egy vízibiciklin is, de egyszer szívesen szexelnék egy egzotikus ország hoteljének medencéjében is éjjel 3-kor."
Laura, 23, gyakornok
"Én egyszer szeretnék kivenni a pasimmal egy nagyon drága hotelszobát, és beállítani hozzá valami szuperszexi, kurvás cuccban. Egy egész szerepjátékot építenék köré, és a szoba összes pontján szeretkeznénk. A kádban, az erkélyen és a durva padlószőnyegen is. Reggel pedig angolosan távoznánk."
Forrás: Thinkstock
Glória, 33, ápolónő
"Nekem fent van a listámon, hogy egyszer szeretkezem egy számomra visszataszító férfival. Valakivel, aki nem tetszik, de hagyom, hogy magáévá tegyen, mert kíváncsi vagyok, milyen érzést vált ki belőlem. Aki túl szőrös, vagy akinek nagy, zsíros hasa van. Lehet, hogy ez sokaknak gusztustalannak tűnhet, de néha elképzelem a villamoson, ki hogy nézhet ki meztelenül, és ez igazán felizgat."
A csúnyák jobbak az ágyban?
A Life.hu korábban igen alaposan körbejárta már a témát. Mindkét nézőpontból, férfi és női oldalról is felmértük, miért bújunk ágyba nem annyira tökéletes testű, formájú, alakú emberekkel. A vesszőparipa minden esetben a túlsúly volt, hiszen társadalmunk a "csúnyaságot" első körben még mindig a testalkattal tudja csak szemléltetni. Cikkünket itt érheted el.
Magdi, 19, tanuló
"Ugyan van egy velem egykorú párom, mégis nagyon érdekel, milyen lehet a szex egy 40 feletti pasival. Hogy milyen, amikor nem egy fiatal srác ér hozzám, hanem egy igazi, erős, érett férfi, aki teljesen másra vágyik, mint a barátom."
Forrás: Thinkstock
Dóra, 36, üzletvezető
"Amikor elolvastam a Szürke ötven árnyalatát, nagyon vágytam arra, hogy kipróbáljak valami keményebb szexet. No nem a legdurvábbakat, csak valami igazán vadat. Szerencsére ebbe be tudtam avatni a férjemet is, így igen jó iramban haladunk ezen az úton."
Cili, 26, eladó
"Engem is érdekel a hármas felállás, de leginkább az, hogy két pasival legyek. Egyiket sem szeretném ismerni, csak az a vágyam, hogy egyszerre mindketten engem kényeztessenek. Igaz, eddig csak pornófilmekben láttam ilyet, de kíváncsi lennék, tényleg elfér-e a hüvelyemben két pénisz."
Mariann, 25, táncosnő
"Szexuális bakancslistám egyszerűen csak annyi, hogy SZERETKEZNI (nagybetűkkel) szeretnék egy olyan emberrel, akibe igazán, de igazán szerelmes vagyok. Akivel olyan lenne az együttlét, mintha összeolvadnánk az univerzummal."