Gyorsulásmérő, Bluetooth kapcsolat és rezgőfunkció is található a SexFit nevű szexuális eszközön, amelynek segítségével akár barátainkkal is megoszthatjuk ágybéli teljesítményeinket. (Ha szeretnénk...)

Te mit szólnál, ha szeretkezés közben a pasid nem csupán az óvszeres dobozt kapná elő az ágy melletti fiókból, hanem mondjuk egy SexFit nevű eszközt is? Őszintén szólva mi még mindig nem igazán értjük, mit akart ezzel a brit felnőttjátékszerekkel kereskedő Bondara nevű cég, akinek a fejéből kipattant ez a péniszgyűrűszerű fitneszeszköz.

Mert igen, a SexFit nevű játékszer nem csupán az együttlétek élvezeti faktorát emeli, mint például meghosszabbítja az erekciót, avagy különböző rezgésfunkciókat állíthatsz be rajta, hanem a számokat is rögzíti: számolja az elégetett kalóriákat, beépített gyorsulásmérővel rendelkezik, a LED fényeknek hála pedig a megfelelő „ritmust" is segíthet eltalálni.

Milyen az orgazmusod belülről?
A technológia számára nincs határ: hála Gagának, a kamerás vibrátornak, ma már bárki megnézheti, hogyan is fest alteste belülről. Akit kellően felcsigáztunk már, ITT többet is megtudhat a játékszerről.

Mindennek teteje, hogyha akarjuk, akkor a Bluetooth kapcsolattal is rendelkező eszköz statisztikai adatait Facebook ismerőseinkkel is megoszthatjuk. Mielőtt bárki rohanna megvásárolni az egyelőre még ismeretlen árú szerkezetet, megemlítenénk, hogy a termék fejlesztés alatt áll, várhatóan csak 2015-ben jelenik meg a piacon.