Az biztos, hogy Adam Levine feleségének lenni nem unalmas dolog. Főleg, ha az ember lánya modell, és jól mutat a férjura legújabb klipjében. Az pedig, ha kamerák előtt szeretkezik vérvörös festékben - csak a hab a tortán.

Adam Levine, a Maroon5 énekese nem fukarkodott a meztelenkedéssel és a vérre emlékeztető vörös festékkel az együttes Animals című számához készült videó forgatásán. A klipben a frontember felesége, Behati Prinsloo szupermodell az egyik főszereplő. A másik maga az énekes. Mellékszerepet kapott egy hűtőkamra véres félmarhákkal, egy bár, ahol a lány a barátaival szórakozik, míg a párja a távolból epekedik utána, valamint egy ágy, amelyben vad szeretkezésre kerül sor - természetesen anyaszült meztelenül. A végén aztán előkerül a vérvörös festék is, amelyből mindketten kapnak bőven. A videó már most erősen megosztja a rajongókat. Vannak, akik odáig vannak érte, mások gyomra egyszerűen nem vesz be ennyi állatiasságot.

Szupermodellek, akik rocksztárhoz mentek hozzá

Nem Behati az egyetlen szépség, akinek ilyen merényletben lehet része. A topmodellek gyakran randiznak rocksztárokkal, sőt, előfordul, hogy férjhez is mennek ezekhez a rosszfiúkhoz. (Azért ezeket a csajokat sem kell félteni, az biztos.) Íme, a Life.hu kedvenc topmodell-rocksztár kapcsolatai.