Ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, nemcsak az izgalmakkal teli sztoriért érdemes jegyet váltani a Holtodiglan című mozira, hanem Ben Affleck méretes férfiasságáért is. Aki már látta a filmet, tudja, hogy az Oscar-díjas színész tényleg nagyon odatette magát, nem is véletlenül. Ilyen adottságokkal csoda, hogy 42 éves koráig várt, mire végre ledobta a texilt. Összegyűjtöttünk még pár olyan alkotást, ahol a férfiszínészek meztelenül mutatták meg, mit tudnak.

Michael Fassbender: A szégyentelen

Ki ne emlékezne arra a díjátadóra, melyen Chuck Lorre producer és író a színpadra lépve elmesélte, mi mindent látott a legutóbbi Golden Globe férfimosdójában, amikor nevezetesen Ben Affleck mellett használta a piszoárt. "Igen, lestem. És igen, azt hiszem, ő el tudja játszani Batmant!" - mondta nevetve. Affleck később aztán a színpadon mondott köszönetet Lorre-nak a különös bókért. "Egyszer történik meg és én nem vagyok ott! Nagyon köszönöm. Néha összekevernek Matt Damonnal, ritkábban Michael Fassbenderrel is..."

Nos, igen. Ha valaki gyönyörű férfitestre vágyik, nézze meg A szégyentelen című filmet, melyben a 37 éves színész egy szexfüggőt alakít, és a legtöbbször anyaszült meztelen. Íme, egy kis ízelítő:

Shia LaBeouf: A nimfomániás

A Tranformers-filmekből ismert Shia LeBeouf A nimfomániásban valami egészen különlegeset alakított. A srác, aki anno robotokkal pajtizott, és akiről a korábbi ügyeletes szexszimbólum, Megan Fox egyszer azt mondta, hogy büdös a szája, szerethető karakter volt a tavalyi év legbotrányosabb és legmocskosabb filmjében, méghozzá legtöbbször pucéran.

A színész korábban elárulta, hogy nem akármilyen castingon esett át, mielőtt szerepet kapott a filmben. Shiának a saját péniszét kellett lefotóznia, és elküldenie a film készítőinek, ami persze egy ilyen mozi esetében abszolút jogos kérés. Íme, A nimfomániás egyik legvisszafogottabb beharangozója:

Ewan McGregor: Young Adam 

Ewan McGregor számára sosem jelentett gondot, ha pőrén kellett kamera elé állnia. Karrierje során több alkalommal is láthattuk őt meztelenül, pélául a Trainspotting, Párnakönyv, vagy a Young Adam című alkotásokban. "Eve annyira gyönyörű és intelligens, hogy sosem csinál problémát az intim felvételekből" - nyilatkozta korábban a skót színész a feleségéről, akivel tökéletesen egyetértenek abban, hogy ő végzi a munkáját, amihez néha a vetkőzés is hozzátartozik, és ha olyan jó film kerekedik belőle, mint a Young Adam, akkor ez a téma végképp jelentőségét veszti.

"Nem vagyok exhibicionista, aki különböző partikon előkapja a szerszámát, meg minden. Úgy értem, volt olyan korszak az életemben, mikor hajlamos voltam efféle őrültségekre, de ez elég régen volt, és akkoriban sokat ittam. Mindennek azonban semmi köze ahhoz, hogy a filmekben levetkőzöm. Ez csakis a filmhez, mint műfajhoz való elkötelezettségemmel van összefüggésben. Szerintem a filmnek a valóságot kell visszatükröznie, és minthogy a való életben néha meztelenek vagyunk, a filmben sem szabad mást hazudnunk."

Daniel Craig: Ördögi szerelem

James Bondként él a fejünkben, de sok más mozihoz is adta már a nevét és testét Daniel Craig. 1998-ban például, a Francis Bacon életét feldolgozó drámában, az Ördögi szerelemben mutatta meg a teljes, meztelen valóságot. Mégpedig egy fürdőkádban fekve.

Így persze nem volt kérdés, hogy a 2006-os Casino Royale kínzós jelenetét bevállalja-e, méghozzá kendőzetlenül. Akkor ugyan keveset mutattak belőle, de azért az sem volt rossz látvány. De aki maximális élvezetre vágyik, annak az Ördögi szerelmet ajánljuk:

Richard Gere: Amerikai dzsigoló

Nem a mai kor találmánya a pucér férfiszínészet a vásznon, Richard Gere már 1980-ban is borzolhatta a kedélyeket férfiasságával. Az akkor 31 éves színész Julian Kaye szerepében dzsigolóként élt Los Angelesben, aki pénzért gazdag, intelligens, igényes, de rendszerint idősebb, elhanyagolt asszonyokat szórakoztatott a társaságával.

A film persze legendává vált, Gere pedig gigasztár lett, hiszen előtte nem túl sok film készült férfiprostikról, ő pedig egyáltalán nem volt szégyenlős. A filmnek már az előzetese is igen kecsegtető: