Szexjátékok és alkohol. Ez otthon, a négy fal között izgalmas kombinációnak tűnik, de hogy kerül ez összefüggésbe egy bárral? Lássuk!

"Az orgazmus eléréséhez a legfontosabb a légzés, a csípőmozgás, a hüvely izmainak összehúzása, majd pedig elengedése és a körkörös csiklóizgatás. Nekünk pusztán ennyi a dolgunk, a többit a szervezetünk elintézi. Egy nő teste ugyanis pontosan tudja, mikor mit kell tennie." - ezt vallja a népszerű, 85 éves szexguru. További tanácsaiért kattints IDE!

Tokió szórakoztató negyedében megnyílt a Love Joule, azaz a masztibár. A nők számára létrehozott helyen több száz kiállított vibrátort nézegethetnek (reméljük, nem tesztelhetnek) a nők, és megbeszélhetik egymással, melyik a legjobb.

Love Joule

A hely célja, hogy ne legyen többé tabu a maszturbálás, a nők fesztelenül beszélgethetnek két Cosmo-koktél között a gésagolyókról és oszthatják meg tapasztalataikat a szegecses műpéniszekről.

Love Joule

Férfiak is betérhetnek a dildóbárba, de szigorúan csak női kísérettel, a honlapon az áll, randihelyszínnek is tökéletes. Ezzel azért vitatkoznánk. 

Milyen előnyökkel jár a maszturbálás?
Sokan nem merik bevallani, pedig szinte mindenki szokott otthon maszturbálni. Hogy ez a tevékenység milyen fizikai, érzelmi és szociális előnyökkel jár, kiderül IDE kattintva!