Ha a szerelmi csatáitokba belekevernétek egy csipetnyi hatalmi játszmát, akkor bizony szükségetek lesz egy-két izgalmas, új játékszerre. Mutatunk néhány eszközt, amellyel uralni tudjátok a terepet - a magatok örömére és a pasitok izgalmának fokozására.

Előző írásunkban a hölgyeknek kínáltunk új szexuális segédeszközöket, most következzenek a pasik - és az ő férfiasságukat hergelő szexkütyük!

1. Erekcióklipsz

A hatalmi játszmákat érdemes fokozatosan bevezetni az ágyban is: mindig egy kicsivel többet kérhetsz, mint az előző alkalommal, különösen, ha az elnyerte a párod tetszését. Kezdd az eszközhasználatot egy szerény kis karikával!

Forrás: http://www.erotikashow.hu

Ezt a modern vonalú, átlátszó klipszet akkor kell felhelyezni a párod férfiasságára, amikor még ébredezőben van - ugyanis úgy működik, hogy a beáramló vért nem engedi vissza a pénisz üreges testéből. Ezáltal a merevedés hosszabban megmarad. Nagyobb, keményebb és tartósabb lesz az erekció, így kedvedre élvezheted párod közelségét, egészen a te csúcspontodig. Enyhén rugalmas műanyagból, lágy bevonattal készül, hogy a párodnak se okozzon szenvedést. Az izgalom elmúltával távolítható el.

2. Péniszmandzsetta 

Ha tovább szeretnéd fegyelmezni a dákót, gyűrű helyett használj szélesebb mandzsettát, amely a makk kivételével a teljes péniszt beborítja! Ezzel az eszközzel egy lépéssel közelebb jutsz a totális uralomhoz, ugyanis enyhe kasztárciós félelmet válthatsz ki a párodból, ami az alávetettség izgalmát hozza ki belőle.

Forrás: http://www.erotikashow.hu

A rugalmas anyagból készült, gömbökkel sűrűn borított felszínű péniszmandzsetta kétféle funkciót lát el egyszerre. Egyrészt segít "talpon maradni" a hímvesszőnek azzal, hogy tökéletes tartást ad neki. Csodás felszíni kialakítása pedig a hüvelyben fejt ki extra stimuláló hatást göröngyös felülete segítségével. Síkosítóval használjátok, nehogy sérülést okozzon! 

3. Szilikon péniszrács heregyűrűvel

Erős, maximálisan bőrbarát, a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő, enyhén rugalmas anyagból készült, sűrű, rácsos kialakítású péniszköpeny ugyancsak tökéletes tartást ad a hímvesszőnek, mindemellett különleges stimuláló felszínt is kölcsönöz neki. A hozzá csatlakozó heregyűrűvel az uralt felület nagyságát növeled, immár nemcsak a péniszt, de a heréket is rabul ejted.

Forrás: http://www.erotikashow.hu

4. Pénisznyújtó pánt

A következő játékszer két-három centivel megnyújtja a péniszt - a "vérfütyiket" jobban, a "húsfütyiket" egy kicsit kevésbé. Azt nyilván nem kell elmagyaráznunk, mit jelenthet adott esetben két centi extra kényeztetés, inkább azt írjuk körül, milyen módszerrel éri el ezt a csodát az okos kis eszköz.

Forrás: http://www.erotikashow.hu

Láttatok már gyümölcsért ágaskodó mackót? A combját nyújtja-feszíti addig, míg eléri a megkívánt falatot. Ez az eszköz ehhez hasonlóan a combot hívja segítségül, amely kellő támaszt és izompumpát biztosít az ágaskodáshoz. 

5. Péniszketrec mellcsipeszekkel

Az érzéki kiszolgáltatottság érzését élhetitek át ezzel a kombinált eszközzel, amely egyszerre zárja ketrecbe a párod férfiasságát és okoz egy kis bizsergető fájdalmat,  ahogy a csipeszek szorítani kezdik mellbimbókat!

Forrás: http://www.erotikashow.hu

A csípőn átívelő hasítottbőr öv kerek nyílással rendelkezik a pénisz, illetve a herék kordában tartásához. Az öv két oldalán két párnázott, tépőzáras rögzítővel folytatódik, ahová a csuklókat rögzítheted. Mindezt még megfejeli a középről induló fémlánc, amely mindkét végén gumírozott mellbimbócsipeszben végződik.