Meghökkentő szexkütyük és erotikus kiegészítők csajoknak című cikkünkben említést tettünk már a rádiós élménybugyiról és az azt működtető vaginatojásról. Nos, ha már olyan bőszen ajánlottuk, ki is próbáltuk őket élesben.

Élmény a bugyidban

Korábbi cikkünkben említettük már, hogy ez a kis szerkezet úgy néz ki, mint egy fehérnemű, vagyis igazán jól álcázza magát. Annyi a különbség, hogy nincsen hátulja. A puha anyagból készülő gyönyörű csipkealsót egy merevített váz fekteti a szeméremdombodra, így garantálja, hogy a hüvelyedbe helyezett vaginatojás által okozott rezgések egész magasra felérjenek. A tojást, ami alig nagyobb egy normál méretű tamponnál, síkosító segítségével is behelyezheted, de fontos, hogy ne told túl mélyre. A rádiós vezérlőnek köszönhetően többféle rezgőmódban is kényeztetheted magad.

Forrás: Life.hu

Ha például a hasadra fekszel és úgy mozogsz, mint ahogyan a párodon tennéd, igen könnyen eljuthatsz a csúcsra. A tojás ugyanis a rezgésen felül olyan érzést is nyújt, mintha épp lovagolnál. Csodálatos kiegészítő akkor is, ha a hátadon fekve simogatod a csiklód, közben pedig kiválasztod, melyik rezgőmóddal is egészítsd ki szapora ujjmozdulataidat. Kipróbálhatod a bugyit úgy is, hogy fordítva helyezed be a hüvelyedbe a tojást, vagyis a csipkerész a fenekedre simul. Így még különlegesebb élményt élhetsz át.

Kinek és mikor ajánljuk?

Ha volt már vibrátorod, nem vagy teljesen kezdő, és nem rettensz meg az újdonságoktól. Ha szívesen kísérletezel a szexben, és nem vagy szégyenlős, ha egy puncihoz rögzített szexjátékszerben kell mutatkoznod a pasid előtt. Akkor, ha valami különlegességre vágysz, olyanra, amit nem csak az ágyadban, vagy a hálószobádban használhatsz, hanem akár a nyílt utcán is.

A Life.hu tippje:
Avasd be a párodat is a dologba, és az egyik randitokra vedd fel a különleges bugyit! Ha már a rezgős tangában indultatok útnak, bízd rá a vezérlőt, miközben étterembe, vagy éppen moziba mentek. Hidd el, az ő kíváncsiságát is felkelti majd a dolog.

Arra azért figyeljetek, hogy csak olyan helyen használjátok, ahol van egy bizonyos alapzaj, egy kis hangot ugyanis bármelyik funkcióban kiad a bugyi, amit nem lenne szerencsés, ha a körülöttetek ülők is megneszelnének.

Mindent a vaginatojásról

Ahogy a rádiós élménybugyi, úgy egyre több szexjátékszer esetében is láthatod, hogy vaginatojás használatával juttatja élvezethez a használóját. Ez a kis szerkezet alig nagyobb, mint egy normál méretű tampon, vagy épp a hüvelykujjad. Ha nem a bugyis verziót választod, hanem egy sima vaginatojás nyeri el a tetszésedet, látni fogod, hogy jóval kisebb, mint egy átlagos pénisz, vagy éppen egy vibrátor. Így ha eddig idegenkedtél a túlméretezett műkukiktól, szexuális felfedezőutadat ajánlott ezzel a kis szerkezettel kezdened.

Forrás: Life.hu

Ha nem vagy elég nedves, síkosítóval segíthetsz a helyére csúsztatni a kis kütyüt. Nem érdemes egészen egy tampon magasságáig felhelyezni, lejjebb ugyanis, a hüvelybemenetnél jóval nagyobb élvezetet okoz. Ha mégis kicsit felszaladt, a hozzá rögzített gumival könnyen lejjebb húzhatod, oda, ahol úgy érzed, a legeslegtöbb idegvégződésed található és ahol leginkább közelít az orgazmus. Akár azt is megteheted, hogy félig helyezed csak magadba. Ilyenkor a hüvelyizmaidat is be kell vetned, nehogy kicsusszanjon belőled a folyamatosan rezgő kis ajándék. A vibrotojást természetesen kívül is alkalmazhatod. A csiklódra szorítva például garantáltan a csúcsra juttat.

Kinek és mikor ajánljuk?

Ha még nem volt vibrátorod, vagy óckodtál nagyméretű játékszereket felhelyezni. Ha úgy érzed, vinnél egy kis színt a mindennapi maszturbálásba, és kipróbálnál valami selymesen simogató kelléket. Ha ki szeretnéd egészíteni a csiklóorgazmusodat egy kényeztető rezgőmasszázzsal, vagy ha éppen a párodnak szeretnéd megmutatni, hogyan élvezel el alig egy perc alatt.

A Life.hu tippje:
Ne csak akkor jusson eszedbe a kis ketyeréd, ha magad vagy! Bátran mutasd meg a szerelmednek, mivel és hogyan elégülsz ki akkor, amikor éppen nem lehettek együtt! Prezentáld, mire tanított meg a vaginatojás, és vond be őt is a játékba!

Ha például felteszed a hüvelyedbe, és választasz egy kellemesen ringató üzemmódot, miközben a párod a nyelvével ingerli a csiklódat és a szeméremajkaidat, egész biztosan nem kell sokat várnod az eget rengető orgazmusra. De megkérheted arra is, hogy a behatolás után érintse a csiklódhoz az apró szerkezetet. Meglátod, áramütésként fog érni.

Kellemes kísérletezést!