A nőknek több G-pontja is van a testükön, amelyek stimulálásával el tudnak jutni az orgazmusig. Íme, 4 meglepő helyen lévő G-pont, amelyekről eddig biztosan nem hallottál.

A nők G-pontja megunhatatlan téma. Volt már szó róla, hogy bizonyos pózokban még jobban tudjuk stimulálni, de már arról is, hogy nem is létezik, ahogy a hüvelyi orgazmus sem. Most viszont - a mytinysecrets.com cikkének köszönhetően - olyan meglepő helyeken lévő G-pontokról írunk, amelyekről első hallásra senki sem gondolná, hogy stimulálásukkal a nők valóban el tudnak jutni az orgazmusig.

Forrás: Thinkstock

1. A nyak „vagina"
Ahol az izmok körbefogják a gerincet a nyakon, képletesen ennek a vaginának az ajkai ott vannak, a farkcsont – ahová a gerincoszlop vezet - pedig a csikló. Amikor megnyomjuk ezt a területet, és az izmok teljes erőbedobással dolgozni kezdenek, akkor lehetséges akár a teljes testi orgazmus elérése is.

2. A kar „vagina"
A váll alatt és a könyök között, a kar külső részén lévő területen van egy másik vagina. Amikor megtalálod ezt a pontot, és több mint 10 másodpercig nyomást fejtesz ki rá, megtapasztalhatod az orgazmikus légzést és a kéjhullámokat, amelyek elárasztják a testedet.

3. A comb „vagina"
A comb külső része a térdtől végig a csípőig és annak másik oldala is egy újabb vagina. Az egész combizom külső része tekinthető a szájnak, amely imádja, ha erősen ingerlik.

4. A láb „vagina"
A láb teteje és alja alkotja a láb vaginát. A láb tetején vannak a külső szájak, az alján a belsők és a szeméremajkak. A bejárat pedig a vaginába valahol a sarok környékén helyezkedik el.

Jó kísérletezgetést!