Psszt! Titok! Csak halkan! Mi az, amire a férfiak vágynak, de soha nem merik kérni a párjuktól? Megkötözés? Jégkocka? Valósítsd meg az álmait erőfeszítés nélkül!

Apróságok, semmi extra. Az emberek - különösen a férfiak nagy többsége - sokat fantáziálnak, de ahhoz már kevés veszi a bátorságot, hogy el is mondja, mit szeretne... De az is biztos: megdöbbentően nagy meglepetést okozhatsz, ha egyszer-egyszer megleped, és te magad kezdeményezel!

Forrás: Thinkstock

1. Suttogj a fülébe!

Vágyakat. Kívánságokat. A férfiak imádják, ha egy nő kezdeményező a szexben. Ha valamit, hát azt nehezen viselik, ha egy darab faként fekszel alattuk. Ha netán még extra vágyakat is a fülébe súgsz, garantált a hatás. Ne félj elmondani, mi jó neked. De soha ne utasítgasd a pasit, használj lágy, erotikus hangot. Ha vannak határok, melyeket szóban még sosem mertél átlépni, hát legyen ehhez is bátorságod!

2. Azok a csodás mellbimbók

Tévedsz, ha úgy véled, csak a nők reagálnak érzékenyen arra, ha a mellbimbójukat izgatják, ugyanis ez a pasik esetében is kiemelt fontosságú erogén zóna! Finom masszírozással, óvatos szívogatással, apró harapdálással fokozhatod a kéjes érzést. Ha látszik, hogy jólesik neki a kényeztetés, szünetekkel ismételd meg a műveletet! Használj jégkockát! A lehűtött bimbók a meleg lehelettől extra érzékennyé válnak. 

Forrás: Thinkstock3. Gúzsba kötés

Kotorj elő a szekrény aljáról 1-2 sálat vagy selyem nyakkendőt. Nagy általánosságban elmondható, hogy a pasik imádják a forró, felhevült testükön a hideg selyem érintését. A kötözés előtt többször is végighúzhatod bőrén a kendőt, a hatás nem marad el! A kötözés mindig legyen körültekintő, semmiképpen sem szoros vagy fájdalmas! Tulajdonképpen a kiszolgáltatottság érzése fog igazán tetszeni neki! Miután átveszed az irányítást, felejtsd el a félénkséget, különben az egész elveszti az izgalmát, és a pasi is lelohadhat...

4. A nagy hőmérséklet-ingadozás

Akár előjátékként is nagy hatással lehet a férfira, ha hideg-meleg váltófürdőt vesztek, ugyanis a hirtelen hőmérséklet-ingadozás a szexuális vágyakat is alaposan felkorbácsolja. Orális játékok előtt is igen érdekes hatással lehet a férfira, ha az altestére egy kis adag hideg vizet locsolsz. Természetesen ha ezek után megérzi a szád melegét, az maga lesz a felemelő "pokol". Ennek egyébként egyszerű biológiai okai vannak: a hideg hatására a hirtelen összehúzódó, majd a melegre megnövekedő péniszben sokkal intenzívebb lesz a vérkeringés, és ettől elérheti a maximális nagyságát, akkorát, mint talán még soha! 

5. Hátsó fertály

A legtöbb férfi szeretné kipróbálni az anális szexet, de nem merik bevallani. Az egyik legfőbb akadály az lehet, hogy úgy vélik, partnerük esetleg homoszexuálisnak tartja őket, ha beismerik ezen vágyukat. Szakemberek óvatosságra intenek ezzel a szexuális együttlétformával kapcsolatban, mert ezek az izmok nehezen húzódnak vissza, és idősebb korban kellemetlen problémákhoz vezethet! Síkosítóval, nagy körültekintéssel azonban bátran lehet vele próbálkozni. 

Forrás: Thinkstock

6. Az egyik elment vadászni, a másik meglőtte... - ujjbirizga felsőfokon

Kevés pasit hagy hidegen, ha egy nő az ujjukat szopogatja, harapdálja. Ez a testi érintkezési forma az orális szex gondolatát erősíti, de az érintéssel együtt járó érzés sem utolsó számukra! A rengeteg idegvégződés üzenetek ezreit juttatja az agyba, és az izgalom is a tetőfokára hág. Ennek az apróságnak egy nagyon fontos jelzője akad: a lassúság!