Fan Lung péniszét hűtlensége miatt levágta a felesége. Ráadásul nem egyszer, hanem kétszer! Most pornósztár válhat belőle. Micsoda karrierlehetőség!

Ahogy a Life.hu is megírta, a férfi felesége telefonjáról küldözgetett üzenetet szeretőjének, és elfelejtett kijelentkezni, ez lett pénisze veszte. De itt még nincs vége! Miután kórházba ment a pasi, és visszavarrták elvesztett hímtagját, a dühös feleség újra letépte azt a kórházban...

IllusztrációForrás: Thinkstock

És most jön a fordulat: úgy tűnik, ez a rettenetes történet hozhatja meg Fan Lungnak a világhírt. Egy pornófilmek készítésével foglalkozó cég megkereste, hogy forgassanak vele, állítólag azért, hogy egy kis pénzhez juttassák. Azt ígérték, a bevétel száz százalékát megkaphatja. A testrészei ezúttal biztonságban vannak, ha elfogadja az ajánlatot, mert a féltékeny asszony súlyos testi sertés okozása miatt börtönben ül.

Azért kíváncsiak vagyunk, milyen szerepet szánnak a pénisz nélküli pasinak. Férfiassága ugyanis nem került elő, valószínű, egy kóbor állat zsákmányaként végezte. Végül is, nyelve még van Lungnak...

Hogyan zajlik a szereplőválogatás a pornófilmekre?
G. Attila gyártásvezető a felnőttfilmek világáról mesélt izgalmas és szaftos részleteket nekünk. Kattints IDE, ha kíváncsi vagy, hogy műkődik például a szereplők castingja!