Love story-k úton, útfélen - Ne utasítsd vissza az utazós flörtöt!

Forrás: Thinkstock -
esküvő utazás szerelem ismerkedés pár kapcsolat közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Vigyázat, a villamos esetenként hirtelen fékez, kapaszkodjanak a legközelebbi szimpatikus férfipéldányba!" - akár ezt is bemondhatnák a járműveken, biztos, hogy könnyebben menne az ismerkedés. Van, akiknek hirtelen fékezés nélkül is sikerüt élete párját megismerni utazás közben. 

Tulajdonképpen kétfajta ember van: akinek megy az ismerkedés, és akinek nem. Sokan társkeresőkön kutatnak életük párja után, ahelyett, hogy csak körülnéznének, hogy kit sodor útjukba a sors. Ha a buszon meglátsz egy helyes pasit, ne félj megszólítani, de persze csak a megfelelő keretek között.

Forrás: Thinkstock

Legyen egy jó trükköd!

Ha nem magától jön oda a kiszemelt, érd el, hogy odajöjjön. Próbálj vele szemezni, ha felveszi a szemkontaktust, nyert ügyed van. Innentől már csak egy ütős indító szövegre van szükség.

Ha távolsági buszon, vonaton utaztok, közös téma lehet az úticél. Esetleg valamelyikőtöknél kutya van? Még jobb! Egy háziállatnál jobb pasizós/csajozós kellék nincs is.

A villamoson, metrón ültök? Ez bizony már húzósabb, de nem lehetetlen

Kata, 26, idegenvezető

"Hihetetlenül hangzik, de a nővérem repülőn ismerkedett meg a férjével. Hazafelé tartott egy szakítás után Ausztráliából, amikor a gépen megismerkedett egy amerikai férfival, aki ott volt üzleti úton, és valami dolga volt Budapesten. Végigbeszélték a nem rövid repülőutat, és számot, elérhetőséget cseréltek. Pár hét múlva a srác eljött hozzá Amerikából, együtt töltöttek pár napot, 3 hónap múlva pedig házasok voltak. Ennek már 15 éve. Az ő sztorijuk nagyon ritka, én még a 4-6 villamoson sem tudtam soha egy jó pasit felszedni!"

Ne légy rámenős!

Nincs azzal gond, ha egy nő közeledik a férfiakhoz, de semmiképp nyomulj rá nagyon. Óvatosan kérdezgesd, és ne szégyelld magad, ha már vetted a bátorságot, és odamentél hozzá, ne ijedj vissza. Persze ne meséld el rögtön a fél életedet, Egy dolog biztosan levesz minden férfit a lábáról, a mosoly! A férfiakál sem biztos, hogy jó pont, ha nagyon rámenős szöveggel nyitnak. A nők ugyan szeretik a jó kiállású pasikat, de ha valami sok, az sok.

Forrás: Thinkstock

Edit, 39, tanárnő

"A távolsági buszon ismerkedtem meg egy sármos pasival, aki bár azóta a férjem, akkor kis híján nem adtam meg neki a számomat, mert annyira nagyon rámenős volt, hogy kissé megijedtem. Aztán bebizonyosodott, hogy a legjobb pasi a világon, és eszében sem volt rámenősnek lenni, csupán annyira tetszettem neki, hogy nem bírt magával."

Zsuzsi, 30, irodai dolgozó

"Annyira szégyenlősen szemezett velem egy srác a vonaton, hogy fogtam a cuccaimat, átültem mellé, és leszólítottam. Már három hónapja randizunk."

Van, akiknél hiába kopogtat az utazós Ámor, elutasítják a közeledést.

Nóra, 23, asszisztens

"Olyan 15-16 éves lehettem, amikor buszon utaztam és egy srác állt velem szemben, és eléggé nézett, de nem csinált semmit.
Csak akkor bátorodott fel, mikor leszálltam, leszállt ő is, angolul elkérte a számomat, és el akart hívni randizni, de nem jött be, úgyhogy a számom nélkül kellett távoznia."

Eszter, 33, műköröm építő

"Szinte heti rendszerességgel tudnék arról mesélni, hány pasi jön oda elkérni a számomat valami gagyi csajozós szöveggel. Igen, sajnos az elhagytam a számom, elkérném a tiédet című 1998-as magazinban olvasott rettenettel is próbált már felszedni valaki. Soha, egyetlen buszon, villamoson nyomulósnak sem adtam meg."


Közülük volt olyan is, aki megbánta, hogy nem engedett a kísértésnek. Egyébként a nemrég bemutatott kapitány-kereső lány sztorija is ehhez hasonló lehetett.

Anita, 35, fodrász

"Nem vagyok normális, az biztos. Pont egy pár napja a villamoson leesett a táskám, és egy cuki pasi felvette. Mikor visszaadta, beszélgettünk egy kicsit, és figyeltem, nem volt gyűrű az ujján. Elkérte a számomat, de annyit mondtam, hogy bocsi, és leszálltam. Mostanra nagyon bánom."

Imre, 27, építész

"Nagyjából 2 hete történt, hogy egy csinos lány aranyosan mosolygott rám a buszon, és szóbaelegyedtünk. Sajnos ő leszállt, de még szólt is, hogy le fog. Gondolom, arra utalt, hogy itt az idő. Nagyon fáradt voltam, és lassan kapcsolt az agyam. Nem kértem el a számát, azóta is sajnálom. Remélem, egyszer még együtt utazunk, és végre elhívhatom randizni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.