Lassan már két hónap eltelt 2015-ből, dübörög A szürke ötven árnyalata tébolya is, így itt az ideje, hogy megtaláljuk az év szexpózát. Versenybe száll a jó öreg misszionárius és a kényelmesen asztalra dőlős talponálló is, de természetesen a kutyabarátoknak sem kell aggódniuk a kedvencükért.

1. A legősibb őrület: A vad kutyapóz

A szürke ötven árnyalata számtalan rossz kritikája közül az egyik, hogy nem voltak szexik a szexisre tervezett szexjelenetek. A néző mindösszesen egyszer érezhetett valamiféle bizsergést odalenn, mégpedig amikor Christian fogta, megfordította a nyakkendővel az ágytámlához kikötözött Anát és hátulról hatolt belé.

Egyedül ebben a mozdulatsorban volt valamiféle ösztönösség Jamie Dornan részéről, egy cseppnyi hitelesség, egy minimális őserő, amivel elhitette velünk, hogy a kutyapóznál kevés szexisebb, határozottabb és vadabb szexpóz létezik.

A mozi nettó összes szexét egyetlen videóba összetömörítő kisfilmben 5:10-nél kezdődik az említett jelenet, mely alatt Beyoncé őrülten szexi Haunted című dala szól.

2. Az örök kedvenc: A lovaglólecke

Magától értetődik, hogy a lovaglópóz is indul 2015-ben az év pozitúrájáért, ugyanis számtalan felmérés rendre őt hozza ki győztesként a legkülönbözőbb kategóriákban. Például kimutatták már, hogy a nők 80%-a úgy éli meg a legintenzívebb orgazmust, ha felül van, és arra is született már statisztika, hogy a férfiak is ezt kedvelik a legjobban.

Forrás: Thinkstock

Nem véletlenül, hiszen az erőbefektetés minimális, az élvezet és a látvány azonban a csúcsra van járatva, és a misszionárius mellett ebben a pózban látszik legjobban a szeretett személy orgazmusarca, élvezetének leginkább kontrollvesztett momentuma és tekintetének összes kifejezése, rezdülése.

3. A legformásabb talponálló: A szex állva

A végtelen számú behatolási lehetőségéről híres álló szex is komolyan gondolja, hogy elhódítja az év póza kitüntetést. Ez a pozitúra ugyanis több szempontból is különösen praktikus; bekerült például karcsúsító szexpózok, melyektől vékonyabbnak tűnsz című cikkünk összeállításába, de írtunk róla akkor is, amikor olyan spártai pozikat kerestünk, amik fájnak, de nagyon jók.

Forrás: Thinkstock

Állva szexelni lehet elölről, hátulról, zuhanyzóban, konyhában, egyenes háttal, vagy a földet érintve, lábat emelve, terpeszben, vagy szorosan összezárt combokkal is. 2015 legleglegjének azonban A szürke ötven árnyalatában szintén bemutatott, asztalra dőlős verziót képzeltük el, ahol meg tudsz kapaszkodni a szélekbe, lábujjhegyre állva szabályozni tudod a magasságot, és eldöntheted, hogy szét akarod-e tárni a lábaidat, vagy inkább jó erősen rá szeretnél-e szorítani a párodra. A lehetőségek tárháza ebben a pózban jóformán határtalan.

4. Járt utat járatlanért? A hű misszionárius

Ez az örök klasszikusként számon tartott hancúrpóz sosem megy ki a divatból: egyszerű, kényelmes, bensőséges, és mindig kéznél van. Vagyis mindig ehhez nyúlunk, ha aznap csak a 'semmi extra' csomagra vagyunk hitelesítve. Bár sokan unalmasnak tartják, a párok csaknem 70%-a mégis ezt gyakorolja a legtöbbet, hiszen egyike azon pozitúráknak, amiben a nő és a férfi teste szinte teljesen egymáshoz ér, ennek köszönhetően pedig nemcsak sokkal bensőségesebbé válik az együttlét, hanem csókokkal és egymás fülébe suttogott szavakkal is izgathatják egymást. Ezért is javasoljuk a misszionáriust a 2015-ös év pózának (is).

Forrás: Thinkstock

Sokan éppen az egyszerűsége miatt feledhetőnek is tartják, ráadásul nem mindenkinél érinti a megfelelő pontokat sem. Vagyis, ha a párod nincs igazán eleresztve a méret terén, akkor ez a póz egyáltalán nem lesz ínyedre.

10 szexpóz kicsiknek és nagyoknak:
Persze-persze, nem a méret a lényeg, de azért legyünk őszinték, igencsak kiábrándító, ha a kedvesünk szerszáma nem ideális a számunkra. Amikor már semmiféle vészmegoldás nem segít, válassz olyan pózt, ahol még a csöpp pénisz is ipari tömlővé avanzsál. Persze az is előfordulhat, hogy túl nagy a kedves. Akkor bizony állítani kell egy kicsit a vízsugár erősségén. Tűzoltásra fel!

5. Gól az oldalvonalról: A kiskanál hátulról

Ha unod a misszionáriust, de a talponálló hátsó behatoláshoz fáradtnak érzed magad, fordulj inkább az oldaladra, dörgöld oda a popsidat a párod meredező férfiasságához, és hidd el, azonnal érteni fogja a célzást! Ha oldalról hatol beléd, a lábtartásoddal itt is tudod szabályozni a behatolás mélységét és a szorításodat is. Ha egyik kezével támaszkodik is, a másik szabadon marad, mellyel kényeztetheti a melleidet, a fenekedet, vagy éppen mélyen a hajadba túrhat.

Forrás: Thinkstock

Szemkontaktusra akkor lehet lehetőség, ha kellően hajlékony vagy, és vissza tudod fordítani a nyakadat, hogy a hátulról keményen döngető pasidra nézz. Ha eddig még nem kísérleteztél ezzel a pózzal, 2015-ben megteheted!

Innen már csak egy mozdulat a nyújtózó kutya
Korábban hosszasan írtunk már a nyújtózó kutya pózról, ami valójában egy hátulról behatolós, hason fekvős, nyújtózkodós, kapaszkodós, érzékien mély pozitúra, melyet érdemes kipróbálnod, ha kicsit tovább akarod cifrázni 2015 egyik nagy esélyesét, a kanálszexet.

6. Teljes kitárulkozás: A hálószobai talicska

Ha már szóba került a kiterülés, ideje, hogy az idei jelöltek közé betegyünk egy igazán komplex szexpózt is, méghozzá a hálószobai talicskát. Ilyenkor a pasi (amennyire csak tud) egyenes háttal ül, és a lábait előre nyújtja. Te háttal ereszkedsz rá, majd mikor elhelyezkedtél, lábaidat hátra, kezeidet előre nyújtod, vagyis felnyársalva hason fekszel a párodon. Ő a popsid mozgatásával diktálhatja az iramot, te pedig a bokájába kapaszkodva tudod irányítani a manővert.

Ehhez persze kellő összeszokottság és bizalom kell, valamint az, hogy fel akard/tudd/kívánd tárni magadat ily módon is a párod előtt. Ha erre még nem álltok készen, ne ijedj meg, inkább derítsd ki alvási szokásaitok alapján, hol is tart a kapcsolatotok! Addig pedig szavazz, hogy melyik legyen 2015-ben az év szexpóza!