Ahogy aról korábban a Life.hu beszámolt, nyolcvanhárom éves korában elhunyt Leonard Nimoy, aki 1964-ben kapta meg a félig ember, félig vulkáni Csillagflotta-tiszt, Mr. Spock szerepét a Star Trekben. A híres színész azonban nem csak szerepeivel, de fotográfiai alkotásaival is nyomot hagyott.

Sokan talán nem is tudták róla, de a Star Trek örökös Mr. Spockja, színész, filmrendező, énekes, költő és fotóművész volt egy személyben. Úgy tudni, anno a University of California falai között tanult fényképészetet, és annyira szerette a fotózást, hogy néha úgy érezte, felhagy színészi karrierjével is, csak hogy fényképekkel foglalkozhasson. Szerencsére végül párhuzamosan folytatta mindkét pályáját, egészen pár nappal ezelőtt bekövetkezett haláláig.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Hogy mind részesei lehessünk a munkásságának, a Life.hu öszseállított egy galériát, melyből te is megismerheted a színész egyedi látásmódját:

/1502/A_Sta2015228112431

Nimoy kiállt azokért a nőkért, akik nem feleltek meg Hollywood tökéletességelvárásának, vagyis akik nem illeszkedtek bele az álomgyár elképzeléseibe. A különböző alakú, idomú és méretű meztelen nőket ábrázoló The Full Body Project fotósorozatát 2007-ben tette közzé.

"Kövér vagyok és boldog"
Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy! Erre hívja fel internetes naplójában a figyelmet egy amerikai nő, Joni Edelmann. Az asszony túlsúllyal küzdött, később bombanővé fogyott, most pedig újra a molett nők táborát erősíti. Azt állítja, boldogabb, mint valaha. Történetét ide kettintva érheted el.