A közhiedelemmel ellentétben nem kell pornós múlttal rendelkezned, de még Kati és Vili összes eddig gyakorolt szexpózát sem kell bemagolnod ahhoz, hogy igazi lepedőakrobata legyél. Íme, 11 ötlet, amellyel garantált, hogy egész nap te fogsz járni a párod fejében.

1. Ne ítélj elsőre!
Maradj nyitott, ha a szexuális fantáziákról van szó, legyen az a tiéd vagy a partneredé – javasolja a She Comes First című könyv szerzője, dr. Ian Kerner szexuálterapeuta. „Ne feledd, hogy ez a fantáziák birodalma, ez nem olyasmi, amelyet valaha meg kell tenned" – magyarázza.

2. Légy találékony!
Engedd szabadon a kreativitásod és fedezz fel új dolgokat, új utakat a szeretkezéseitekben – vallja dr. Pepper Schwartz pszichológus. A Life.hu-nak ITT akad néhány tippje, milyen új helyszínekkel próbálkozhattok a kedveseddel.

Forrás: Thinkstock

3. Gondolj a szexre!
Méghozzá annyiszor, ahányszor csak lehet egy nap. „Érezd magad szexinek és mindig figyelj minden olyan dologra, amely a szexre emlékeztethet" – szól Kerner tanácsa.

4. Helyezd a másik igényeit a sajátjaid elé!
Az empátiának nem csupán a hétköznapokban, hanem az ágyban is remek hasznát veheted. Nem mondjuk, hogy mindig az ő kedvére tegyél, de annál kevés szexibb dolog létezik, mint amikor az ő vágyait helyezed előtérbe.

5. Egyszer (majdnem) mindent ki kell próbálni!
Ami taszít, arra természetesen nem kötelező rábólintanod, ám az új tippeket, javaslatokat és technikákat érdemes mérlegelned. „Nehéz úgy jónak lenni az ágyban, hogy csak azokat csinálod, amiket már jól ismersz" – mutat rá Schwarz.

6. Találd fel magad, ha egyedül vagy!
Nem, Kerner ezúttal nem a szabadidős tevékenységeidre gondolt. Véleménye szerint a nők hajlamosak elfelejteni, mennyi örömöt tud szerezni számukra a maszturbálás – a Life.hu ITT mutatott néhány önkezűleg is elvégezhető örömszerzési gyakorlatot.

7. Légy magabiztos!
Az egészséges önbizalomnál aligha létezhet szexisebb dolog. „Ha valaki azt mondja, jól nézek ki, szinte biztos, hogy el is hisszük neki" – magyarázza Schwarz.

Vedd le a lábáról: 6 pimasz szextipp
Néhány egyszerű, ám annál szexisebb apróság, amellyel biztosan kellemes meglepetést okozhatsz a férfinak - kattints ide!

8. Engedd el magad és élvezd!
A férfiak imádják, ha a nők hangot mernek adni annak, mennyire élvezik a dolgot. „Azokat a hangokat iránymutatásnak szeretnék használni" – mondja Schwarz.

9. Légy spontán!
Várd az ágyban egy szál fehérneműben, vagy lepd meg egy reggeli orális kényeztetéssel – a lényeg a váratlanon és meglepetésen van.

10. Maradj fitt!
Kutatók szerint azok a nők, akik fizikailag fittek és aktívak, sokkal jobb a szexuális életük, növelik a libidójukat, a kitartásukat és magabiztosabbak is lesznek.

11. Nevess!
Ballépések mindig előfordulhatnak, legyen az egy furcsa hang vagy egy rosszul sikerült hancúrpóz. A lényeg, hogy ne ess kétségbe, inkább nevess egyet magadon!