Allan I. Teger képei vagy kiborítanak, vagy az első gondolatod az lesz róluk, hogy hűha. Reakciód pedig igen sok mindent elárul rólad és arról, hogyan vélekedsz az erotikáról, az aktfotózásról, nem utolsósorban pedig a szexről.

Allan I. Teger fekete-fehér makrovilág-fotósorozata, amely a szeméremszőrzettel, vagy éppen annak hiányával játszadozik, 2012-ben készült el. Puha formákkal, kecses és kerek idomokkal operál, majd pedig cselekvéseket rendel a dekoratív, hol szőrös, hol pedig teljesen csupasz női testhez. Képein egész történetek elevenednek meg.

Fotó: Allan I. Teger (www.teger.com)

Úgy tudni, Allan I. Teger Bodyscapes című fotósorozata a művész pszichológiai tanulmányaiból bontakozott ki, pedig korábban nem is vonzotta a fotózás:

/1503/Mezte201534173740

Nem Teger az egyetlen, akit elbűvöltek az igzalmas, női részletek, és aki ezért az aktfotózás felé fordult. 

A nyolcvanhárom éves korában elhunyt Leonard Nimoyról, aki 1964-ben kapta meg Mr. Spock szerepét a Star Trekben, sokan nem is tudták, hogy színész, filmrendező, énekes, költő és fotóművész volt egy személyben. Művészetéről, különös perspektíváiról és témáiról Titkos fotók, súlyos témák: Íme az elhunyt Leonard Nimoy erotikus képei című cikkünkben írtunk korábban. Összeállításunkban a művész fotóit is megnézheted, melyekkel kiállt azokért a nőkért, akik nem feleltek meg Hollywood elvárásainak, vagyis akik nem illeszkedtek bele az álomgyár elképzeléseibe.